Tetováláshoz kérnék tanácsot! : ) többit lent röviden?
Figyelt kérdés
Szeptemberben szeretnék egy tetoválást magamra tetoválni egy hosszabb szöveggel . Első tervem az alkar volt de a meló miatt oda nem lehet de viszont szeretném olyan helyre varratni amit látok is bármikor .
MIt javasolnátok? Bordákra? Bicepsz? Mell?stb?
ELőreköszönöm
2012. aug. 2. 22:39
1/6 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, ha egy férfinak a bordájára van egy szöveg tetoválva. A bicepszen szerintem sokkal jobban mutat. 23/L
2/6 anonim válasza:
Először is: lány vagy vagy fiú? másodszor: mi a szöveg?
3/6 anonim válasza:
a fiú vagy, vedd számításba, hogy a bicepszed nőhet, ha eleped, az nagyon csúnya.
lánynak esetleg a két csípőcsont közt, fiúnak mellkason keresztbe? bár ffin még nem láttam hosszabb szöveget alkaron kívül ami tetszett volna...
4/6 anonim válasza:
Talp? Ott látod, és semmibe nem akadályoz, hacsak nem kell mezítláb lenni a munkahelyen! :)
5/6 A kérdező kommentje:
In nomine patri et filii ,espiritu sancti
nem biztos ,hogy most helyesen írtam le ,de ezt szeretném viszont magamra tetováltatni
19/F !
2012. aug. 5. 02:35
6/6 anonim válasza:
Vallásos vagy? Ha alkar kizárva, akkor gondolkodj egy kicsit. Van már másik tetkód? Bordán néz ki legjobban, a bicepsz nő, csökken, mellen meg nem férfias. Vállon nem mutat. Szóval talán a bordákon nézne ki a legjobban, de gondold át, mert ez nem egy sablonminta, amin 10-20-30 év múlva már átnéz az ember, mert mindenkinek van. A bordákon két sornyi szöveg elvész, nagybetűvel meg nem mutat. Esetleg lábszár, de inkább vádli, ott ha nem sportolsz, akkor az nem nagyon változik. De rövidnadrágba az is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!