Tudnátok tanácsot adni?
kép nélkül elég nehéz megállapítani. de biztos nem lehet olyan szörnyű
esetleg ha egy hasonlót tudnál linkelni
Biztosan lehet találni a méretedben is melltartót, ha mást nem, csináltatni. Szerintem először érdemes lenne elmenned egy fehérnemű üzletbe (pl. Triumph), és ott hozzáértőkkel leméretni magad, akik megmondják a pontos méreted, mit érdemes keresned. Ha van ott rád való, akkor nyertél, ha nem, akkor legalább tudod, máshol mit keress.
Mivel még nagyon fiatal vagy, várnod kéne pár évet, majd elvégeztethetsz egy mellkisebbítő műtétet. Az egyik ismerősömnek volt, neki még a TB is támogatta, mert hátfájdalmai voltak a mellei miatt. Most is elég nagyok a mellei, de nem olyan óriásiak.
úgyértem hogy ronda hogy lóg ilyen csíkok vannake rajta a bimbó rész se ott van ahol kéne lennie ilyenek
Nekem már most is vannak hátfájdalmaim
Ne a szilikon mellekhez hasonlítsd a melledet! Ha nagyobb egyértelmű, hogy lógni fog valamennyire, a csíkok pedig a hirtelen növekedés miatt van. Ha a TB általi műtétet meg lehet neked csinálni, akkor az se most lesz, szerintem a 18 éves kort mindenképp meg kell várnod, mert addig (sőt sztem tovább is) növekedésben vagy. Addig amit tehetsz, veszel méretednek megfelelő melltartókat, olyat aminél a vállrésznél vastagabb a pánt, hogy ne vágjon be nagyon. Végezz minden nap hát és mellizom gyakorlatokat. Ezáltal a hátad megerősödik jobban fogja bírni a terhelést, a mellizom gyakorlatoktól vmennyire meg tud emelkedni a mell, azáltal, hogy alatta az izmot dolgoztatod.
Azt írod husis vagy, próbálj meg fogyni, mert fogyáskor (sokak bánatára) legelőször szinte mindenkinek onnan indul meg a zsír. De ne fuss, mert a nagy melleket nagyon megterheli a futás, és még jobban lógni fog :S Inkább biciklizz, görkorizz, vagy más aerob mozgást csinálj. Egyenlőre mást nem tudsz tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!