Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Üveg körömreszelőből milyet...

Üveg körömreszelőből milyet érdemes választani? Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Már több helyen láttam, legutóbb egy százas boltban kb 290 Ft.-ért, de rosmannban már 1000 Ft volt...

Aki használ ilyet, tudnátok tanácsot adni, hogy van-e valamilyen különbség köztük, mire érdemes figyelni vagy a rossmanos azért kerül többe , mert "rossmannos", vagy azért mert jobb?

2012. máj. 17. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Már én is nézegettem őket, de nem vettem még. Amúgy sztem ugyanaz, a Rossmannosnál csak a márkát fizeted meg.
2012. máj. 19. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. egyforma mind.
2012. máj. 19. 22:18
 3/3 anonim ***** válasza:

En par 100ert vettem. Szerintem jobb..mert nem kopik ugy el....strapabirobb.

A Rossmannos meg sztem is csak azert dragabb...de ugyan azt tudja. Meg godnolom kulonbseget te se nagyon lattal.

Sztem vedd meg az olcsobbat..az is jo..meg ha meg se..nem sokat vesztettel vele.

2012. máj. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!