Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki tud tanácsot adni?

Valaki tud tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Sötét barna festett hajam van,eredetileg világos barna és megint ilyen hajszínt szeretnék. Már kopott színe van,mert régen festettem,nagy a lenővés is. Ma vettem szőkítőport a legerösebbet,kb milyen hajszínt fogok elérni? ja és vettem hozzá világos barna hajfestéket na szóval akkor most be fogja fogni? Azt tudom,hogy foltos lesz először a hajam,vagy egyből leszívja a sötét barnát?
2009. szept. 1. 14:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy otthon semmiképpen ne probálkozz ilyennel! Inkább menj el fodrászhoz! A szőkítőpor nem fogja leszivni az egész hajadat, csak foltosra, és ugy fogsz kinézni, mint akit összefosott egy tucat galamb! Ne haragudj, de nem jutott eszembe jobb hasonlat. És undorító kacsa sárga lesz, mint a cigányoknak. Ezután még ha rá is fested a másik barnát, az sem fogja szépen egyenletesen befogni. Szóval szerintem mindenképpen menj fodrászhoz, minthogy magadnak elrontsd!!!
2009. szept. 1. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!