Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Felázott a tetoválásom?

Felázott a tetoválásom?

Figyelt kérdés
08.17. én 17 órakor csináltattam magamnak egy 9cmes Kanji tetoválást az alkaromra. Gondosan kezelgetem napi 3x mosom óvatosan kevés langyos vízzel majd türölközövel óvatosan felitatom róla a vizet majd bekenem (próbálom vékonyan). Nem értem mitől van ez a képen a minta felett az a halváányabb fekete folt több helyen is. Ilyenkor mi a teendő? [link]

#tetoválás #felázott tetoválás #tetoválás problémák
2012. aug. 19. 18:54
1 2
 11/14 SzilKa ***** válasza:

Tetováló vagyok, értek hozzá.

Igenis szabad lemosni, sőt kell is tisztítani, nem maradhat nyálkás-trutymós! Áztatni nyilván nem szabad (2-3 hétig), de claraseptes lemosás az kell, napi 3x. Utána felitatod papírtörlővel és nagyon-nagyon vékonyan bekened Bepanthennel. Ha vastagon kened, attól ázhat fel. Bepanthen után fóliázod, ezt így csinálod 3 napig. A meleg miatt gyakoribb fóliacsere szükséges lehet.

2012. aug. 19. 21:18
 12/14 SzilKa ***** válasza:

Ha a bőr alatt "megfolyt" a minta, az inkább a tetkós hibája (ha túl mélyre üti), de várd meg inkább, hogy elteljen legalább 1 hét, addig inkább ne analizáld...

(a tetováló válaszoló)

2012. aug. 19. 21:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Írtam üzenetet kedves utobbi kommentelő ha tudsz kérlek válaszolj
2012. aug. 19. 21:49
 14/14 SzilKa ***** válasza:
Ment a válasz.
2012. aug. 19. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!