Mi legyen a tetoválásom szövege az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb?
-Ami nem öl meg az erősít!
-Ami nem öl meg az megerősít !
2012. aug. 19. 14:23
1/8 anonim válasza:
Nekem az első verzió tetszik, de szerintem ezt neked kellene eldönteni, ha már egy maradandó dologról van szó.
5/8 SzilKa válasza:
Második, de csak akkor varrasd fel, ha nem zavar, hogy tucat-tetkó és ezáltal elcsépelt.
6/8 anonim válasza:
2. de vessző kéne a meg és az a az közé, elsőnél nem muszáj, és nem vagyok egy nyelvtan zseni...bocsi ha tévedek.
7/8 anonim válasza:
Úgy bírom hogy minden hasonló kérdéshez oda írja valaki hogy tucat tetkó. Én még nem sok emberen láttam ezt felvarrva amúgy. Kérdezőnek meg csak annyit hogy te döntsd el neked melyik tetszik jobban, hiszen rajtad lesz. :) Nehogy már más mondja meg. (amúgy sztem 2.) :D
8/8 SzilKa válasza:
Tetoválóként hadd mondjam már, hogy tucattetkó, amikor minden ötödik ember ezt kéri, akár magyarul, akár angolul... A másik slágermondat az Only God can judge me.
De természetesen a kérdező szíve joga azt varratni magára, amit akar, nincs ezzel gond, csak gondoltam, jelzem, hogy nem túl egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!