Lehet-e tetoválása egy modellnek?
Kifutó modelleknek is vannak tetoválásaik,de ők azután csináltatták,h elértek annyit,h megengedhetik maguknak,ha érted mire gondolok. Szerintem a lábfej nem a legideálisabb hely,ha komolyan gondolod a modellkedést. Én is szeretnék egy tetoválást,de mindenképpen olyan helyre,ahol csak akkor látszik,ha én is akarom...ez a hely pedig az oldalamon,pont a melltartó vonala alatt lenne,de még gondolkodok,h kicsit fentebb varrassam-e,h a melltartó eltakarja. (Te akkor látod,amikor akarod,és csak az láthatja,akinek meg akarod mutatni,tehát nem lehet kizáró ok egy fotózásnál.) De gondolom,még nagyon fiatal vagy,ha még csak álmodsz a modellkedésről. Szerintem,nem árt,ha vársz még egy kicsit a tetoválással, 18 évesen én is akartam,és hál' Istennek,h nem csináltattam meg,ma már nagyon zavarna,amit,és ahová akkor akartam!
Egyébként meg sok sikert az álmod eléréséhez,de ha komolyan gondolod,a tetoválással simán várhatsz pár évet!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!