Szeretnék a bal lapockámra egy rövid idézetet és egy kis figurát csináltatni, de azt mondják, az annyira fáj, hogy úgy sem bírnám ki. Máshol nincs tetoválásom. A fájdalomküszöböm nem tudom mekkora, viszonyítási alap: a bal fülemben nyolc lyuk van, egy kiskoromból, egyet úgy szúrtak, a többit én magamnak, érzéstelenítés nélkül (a porcba és a cimpába is) és kibírtam, nem fájt. Szerintetek? Esetleg praktikák, hogy ne fájjon annyira?
Általában azt szokták mondani, hogy kipihenten menj tetováltatni, ne igyál előtte (természetesen piát) és ne igyál sok kávét és akkor kibírhatóbb valamivel.
2012. júl. 14. 21:35
3/6 SzilKa válasza:
Legyél kipihent, maximálisan egészséges, egyél-igyál előtte, ha száraz a bőröd, előtte egy hétig testápolőzd. S ha csaj vagy, ne akkor legyen meg a havid.
Amúgy tényleg kibírható, szerintem a boka környéke jval szarabb ilyen szempontból. Lapocka nem olyan vészes, csak egy-két csontosabb ponton lesz erzékenyebb.
2012. júl. 14. 23:22
4/6 anonim válasza:
Engem mindig azzal riogattak (tapasztalt tetoválók is!), hogy a csukló belső felén a legfájdalmasabb. Fájdalomküszöböm kb a 0-val egyenlő, de mégis kibírtam :D Bár néha mikor "csontot ért" a fogaim összeszorultak.
Na ha én ezt kibírtam akkor te is kifogod, mert ahogy olvasom nem kissé a fájdalomtűrésed :)
2012. júl. 18. 01:37
5/6 anonim válasza:
Nem kell félni. Azért annyira nem fájdalmas a tetoválás, hogy ne bírja ki valaki.
Én átlag szemmel szét vagyok varrva (két felkar fullra, mellkas, lapocka), de bőven kibírtam.
22/L
2012. júl. 19. 11:22
6/6 A kérdező kommentje:
Ó, kész!(: gyönyörű. <3 Kibírtam. Volt pont, ahol a csonton éreztem szinte a tűt, volt ahol nem is ott fájt ahol tetováltak, volt ahol nagyon fájt, meg volt, amikor szinte jó érzés volt, kicsit sem fájt, mondhatni élveztem. Átlagban nézve nem volt vészes, sokkal durvábbra számítottam. És megérte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!