Tetoválást szeretnék mennyire fájna és mennyibe kerülne?
A 3 közül valamelyiket de inkább az elsőt szeretném jobban, mennyibe kerülne kb. és mennyire fájna?
Mindenkinek más a fájdalomtűrő képessége, szóval nem tudjuk megmondani pontosan. Ezek amúgy semmitmondó, tucat tetoválások, pláne a harmadik. Az első be se jön.
Szerintem pl a harmadik 5 ezerből kijön.
Az első nekem sem jön be,de a másik kettőt nézve ezek mind tucat tetkók.
Azt hogy mennyire fáj,egyéni. Mindenkinek más a fájdalom küszöbe. Van akinek igen magas,és annak nem fáj. Van akinek kicsi annak még a legkisebb tetoválás is baromira fáj.
Vannak érzékeny pontok amikre a tetováló művészek is azt mondják,hogy bizony ott kitud jönni a könnycsepp.
Ilyen azok a helyek ahol vékony a bőr,és csontosak.Pl: lábfej,ujjak fül mögött stb..
Attól függ, hová csináltatod. bordán, vese tájon jobban fáj általában, mint mondjuk vállon. Bár nem tudom, nekem a vesém fölött van, alig fájt, mindenkinek egyéni a fájdalömküszöbe, sőt, még egyénenként is változik, pl (gondolom lány vagy) függ attól is, hogy hol tartasz a ciklusodban.
Szerintem a két utolsó 5ezerből kijönne, de elég bénán néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!