Szeretnék tetoválást csináltatni. Kb mennyibe kerülne ez az egész? és mennyire fájna?
Ez egy nagyon szép tetoválás,nekem is hasonló van csak a gerincem vonalán és színes..de első tetkónak nem túl alkalmas főleg bordán...besza*sz behú*yozol annyira fáj ott:))
Elöszőr szerintem keress egy sokkal kisebbet és ne a bordádra(ne is a térdedre)Húsos hely legyen..ott nem fáj:)..
Szép szép, de igaza van annak, aki azt írta, hogy majd ha babád lesz, akkor már nem lesz ilyen szép. Nekem pl. baromi csíkos lett a hasam a terhességem után, örülök, hogy nem tetováltattam oda semmit. De még a csípőm is csupa csík. Meg régen tényleg karcsú voltam és formás, de hát mostmár olyan a hasam, hogy nem szívesen mutogatom. Szóval ezt azért gondoldd át.
Nekem a felkaromon van tetoválásom, az nincs kitéve annyi változásnak, plusz még szerintem ilyen a hát, a vádli, a lábfej, esetleg még a dekoltázs is, legalább is nekem az nem sokat változott az évek folyamán.
köszi a válaszokat :]
de akkor hová csináltassak ahol nem nyúlik ki,és semmi baja nem lesz? :]
Na hát ezek már sokkal jobbak,és jobb helyen is vannak szerintem.
Amúgy nekem 3 tetkóm van és egyik se fájt.Egyik a gerincemen van,másik a bokámon a harmadik pedig a fenekemen,mindegyiket ki lehetett bírni különösebb fájdalom nélkül.Valakinek jobban fáj,nekem nem fájt=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!