Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék tetoválást csináltat...

Szeretnék tetoválást csináltatni. Kb mennyibe kerülne ez az egész? és mennyire fájna?

Figyelt kérdés

[link]

köszönöm.

2010. jún. 27. 23:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
töltsd fel valahova a képet
2010. jún. 27. 23:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát kb.sztem 30.000ft de lehet hogy több is,ez készítőtől és szalontól is függ.Fájni nem tdom hogy mennyire fog,mindenkinek más a fájdalomküszöbe,tehát...Viszont én ezt a fajtát nem ajánlanám,mert most lehet hogy szép karcsú vagy,de mi lesz ha egyszer esetleg babát szeretnél?A derekadnál a bőr ki fog tágulni,és mivel a tetkó nem,ezért fel fog szakadozni.Miután megszülsz és lemegy a hasad majd egy ocsmány paca marad(a kép eltorzul és csúnya lesz nagyon).Hidd el láttam már egy pár ilyent... A has körüli tetkókat lányoknak egyáltalán nem tartom jónak és ésszerűnek.Persze nem mindenki úgy gondolkodik mint én,de akkor is.Nekem is van 3 tetoválásom.
2010. jún. 28. 00:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon szép tetoválás,nekem is hasonló van csak a gerincem vonalán és színes..de első tetkónak nem túl alkalmas főleg bordán...besza*sz behú*yozol annyira fáj ott:))

Elöszőr szerintem keress egy sokkal kisebbet és ne a bordádra(ne is a térdedre)Húsos hely legyen..ott nem fáj:)..

2010. jún. 28. 00:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Szép szép, de igaza van annak, aki azt írta, hogy majd ha babád lesz, akkor már nem lesz ilyen szép. Nekem pl. baromi csíkos lett a hasam a terhességem után, örülök, hogy nem tetováltattam oda semmit. De még a csípőm is csupa csík. Meg régen tényleg karcsú voltam és formás, de hát mostmár olyan a hasam, hogy nem szívesen mutogatom. Szóval ezt azért gondoldd át.

Nekem a felkaromon van tetoválásom, az nincs kitéve annyi változásnak, plusz még szerintem ilyen a hát, a vádli, a lábfej, esetleg még a dekoltázs is, legalább is nekem az nem sokat változott az évek folyamán.

2010. jún. 28. 00:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez minimum 4 alkalom, alkalmanként kb 15-20 ezer ft.És nagyon fáj.
2010. jún. 28. 04:05
 6/12 anonim ***** válasza:
gyönyörű szép:D
2010. jún. 28. 09:46
 7/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :]

de akkor hová csináltassak ahol nem nyúlik ki,és semmi baja nem lesz? :]

2010. jún. 28. 15:17
 8/12 A kérdező kommentje:

és ezek?

[link]

[link]

2010. jún. 28. 15:43
 9/12 anonim ***** válasza:
a pillangós tetkók nagyon szépek!! sztem a váll elég "husis" hely,lehet oda kéne először csináltatnod:)de lehet hogy mondjuk csak 2 vagy 3 pillangó,tehát az első tetkó az kicsi legyen,hogy megtudd milyen fájdalmas
2010. jún. 28. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Na hát ezek már sokkal jobbak,és jobb helyen is vannak szerintem.

Amúgy nekem 3 tetkóm van és egyik se fájt.Egyik a gerincemen van,másik a bokámon a harmadik pedig a fenekemen,mindegyiket ki lehetett bírni különösebb fájdalom nélkül.Valakinek jobban fáj,nekem nem fájt=)

2010. jún. 28. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!