Jól nézne ki ez tetoválásként?
Figyelt kérdés
Kislányom nevének kezdőbetűje J,ezt szeretném magamra tetováltatni...szerintetek jól néz ki?
Ha van szép betűtípus..stb ötletetek azt szívesen látnám. Köszi
26/F
2012. jún. 17. 10:07
1/11 anonim válasza:
Nem! Olyan összevisszaság, rajtad úgy fog állni, mintha elrontottak volna egy hangyát. Hidd el.
2/11 anonim válasza:
Max akkor jó, ha nagyban csinálod. 10cm-nél nagyobban
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi...háát bal felkaron lenne majdnem telibe. Van vmi más ötleted? J betű-érdekelne..
2012. jún. 17. 10:35
4/11 anonim válasza:
Én a helyedben végignéznék pár betűtípust:). Rengeteg oldal található a neten.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi,néztem én is,csak ezekkel az a baj,hogy akkor néznek ki jól ha pl.teljes szavakat nézek..kiragadni egy betűt,úgy már elég snassz. ezért keresek mintaféleséget vagy rajzos betűket. :)
2012. jún. 17. 11:55
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Akkor esetleg ezek közül? Iniciálé?
9/11 anonim válasza:
páran linkeltek ilyen képbe foglaltakat, szerintem is jobban mutatna valami ilyesmi... nézegess iniciálékat, mondjuk el tudom képzelni ahogy a j-t rózsák növik be, vagy valami,
önmagában nagyon snassz meg fura lenne odabiggyesztve egy J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!