Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek egy ilyen tetoválá...

Szerintetek egy ilyen tetoválás hol nézne ki jól?

Figyelt kérdés

Színésznek készülök, illetve már annak tanulok. Mindenem a színjátszás, színház, előadó művészet, szeretnék szórakoztatni embereket, átadni nekik valamit, amit nem mindenki tud. Arra gondoltam, hogy csináltatok tragédia és komédia maszkos tetoválást, de nem találtam meg a megdelelő helyet, sajnos a lapockám már foglalt, az meg szerintem hülyén néz ki, ha mindkettőn van, főleg ha más téma. Nem szeretnék olyan nagyot, kb. 4x4es méretben megfelelő lenne. Esetleg lábfej? Mit javasoltok? Köszönöm előre is!

21L

2011. dec. 16. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
lábfejen béna lenne szerintem.Én a csuklóm belső felére tudnám elképzelni,de kb 3X3 masnak.az úgy jönneki hogy az az élerted mert a vérereiden van :P..De ez csak az én véleményem ..várd meg mnásét is.
2011. dec. 16. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
17/L
2011. dec. 16. 19:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Érdekes, az első gondolatom nekem is a csukló valamelyik oldala volt, de semmiképp középen. csak aztán valamiért elvetettem :D Átgondolom még a csuklót. Köszi a választ egyébként, várok még továbbiakat is :)
2011. dec. 16. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
ha ilyen kicsiben szeretnéd akkor csuklón szerintem jól mutatna vagy bokán.
2011. dec. 16. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tarkón a haj vonala alatt, a csípőn, a hason, a vádlin, bokán, vállon, a derekadon oldalt, vagy a hátadon a nadrág vonala alatt picivel.

Egyébként nem árt, ha olyan helyen lesz, ahol ruhával könnyedén el lehet takarni, különben átkozni fognak a sminkesek.

Az egy dolog, hogy pl. Angelina Jolie kedvéért alkalmaznak egy sminkmester, aki minden tetoválást eltüntet, de amíg nem vagy híres, számolj azzal, ha két jelölt között kell dönteni, a másik lányt választják. Mellé nem kell plusz egy sminkes, illetve elég egy olyan, aki simán ki tud festeni.

Pl. ide:

[link]

2011. dec. 16. 19:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! :) És a jó tanácsot, előrelátóságot, jó akarást is. Egyébként van már tetoválásom látható helyen is, és én is simán el tudom tüntetni magamnak korrektorral, alapozóval. Szóval azt meg tudnám szerintem csinálni, hogy itthon, előadás előtt eltüntetem magamnak, hogy nekik ezzel már ne legyen baj.
2011. dec. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!