Szerintetek egy ilyen tetoválás hol nézne ki jól?
Színésznek készülök, illetve már annak tanulok. Mindenem a színjátszás, színház, előadó művészet, szeretnék szórakoztatni embereket, átadni nekik valamit, amit nem mindenki tud. Arra gondoltam, hogy csináltatok tragédia és komédia maszkos tetoválást, de nem találtam meg a megdelelő helyet, sajnos a lapockám már foglalt, az meg szerintem hülyén néz ki, ha mindkettőn van, főleg ha más téma. Nem szeretnék olyan nagyot, kb. 4x4es méretben megfelelő lenne. Esetleg lábfej? Mit javasoltok? Köszönöm előre is!
21L
Tarkón a haj vonala alatt, a csípőn, a hason, a vádlin, bokán, vállon, a derekadon oldalt, vagy a hátadon a nadrág vonala alatt picivel.
Egyébként nem árt, ha olyan helyen lesz, ahol ruhával könnyedén el lehet takarni, különben átkozni fognak a sminkesek.
Az egy dolog, hogy pl. Angelina Jolie kedvéért alkalmaznak egy sminkmester, aki minden tetoválást eltüntet, de amíg nem vagy híres, számolj azzal, ha két jelölt között kell dönteni, a másik lányt választják. Mellé nem kell plusz egy sminkes, illetve elég egy olyan, aki simán ki tud festeni.
Pl. ide:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!