Mi van, ha tetoválás közben derül ki, hogy allergiás vagyok rá?
Kétlem, hogy allergiás sokkot kapnál mint pl. a filmekben szoktak a mogyorótól (,vagy még mindig nem tudom mire gondolsz pontosan). “Semennyire nem reális?”
Kb 8 milliárd ember van a földön, szóval biztos lenne olyan akinek probléma adódna közben. Ennyi erővel viszont bármi okozhat bármikor allergiás reakciót.
“Mi a Faxnak kell tetováltatni? Nem leszel töle sem erösebb sem ügyesebb sem okosabb.”
Te se leszel élesebb kés ettől a megjegyzéstől.
Sok a hiszti ilyen téren, de a tetoválás soha nem volt ilyen biztonságos és ellenőrzött mint ma.
Előtte lesz egy hosszú papír, amint ki kell tölteni, az pont erre van.
Vegyük át mire lehet allergiásnak lenni.
Latexre, de a legtöbb helyen már nitril kesztyűben dolgoznak, second skin helyett meg max tesznek rád fóliát. Ezt lehet otthon tesztelni.
Fémre, de ezt is tudod szerintem. Nagyon ritka, hogy valakinek erre reakciója legyen, fogorvosnál, orvosmál is kijönne.
Alkohol amivel tisztítanak, szintén nem valószínű.
Vazelin, vagy tattoo butter illetve a tinta, de ezeket meg labor körülmények közt gyártják, direkt erre.
Szóval nagyon nagyon kicsi a esélye.
Én 10 éve vagyok a szakmában, a 90es években készült tetkón, illetve börtönben kotyvasztott dolgokkal csinált fércmunkán láttam csak allergiás reakciót.
Meg latex miatt, de az viszonylag gyorsan kitisztul ha már nem ér hozzá.
Ami sokkal gyakoribb, hogy az emberek elájulnak mert nem ettek.
Vagy az ekcéma kiújul, mert amikor hámlik szárazabb a bőr, de ez is kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!