Pár év elteltével kijöhet allergia tetoválás miatt?
2018-ban csináltattam az elsőt.Azóta mind a két karom tele lett.
Kb fél éve vettem észre,hogy kisebb területen a tetkók körvonalában elkezd viszketni,mintha apró pöttyök is lennének és dudorok.Mintha kiemelkednének ott a minták.Ma nagyobb területen a felkaromon vagyok tele viszkető dudorokkal.
Lehet,hogy ennyi év utàn jön ki a festèkre allergia?
Azt tudom,hogy a fèmekre allergiás vagyok.pl a nadràgok gombjára,óra csatjàra..
Mihez kezdjek most?
Volt ilyen valakinek?
Lehet, de az valószínűbb, hogy stressz, betegség vagy extrém hőmérséklet miatt van egy immunreakciód, ez nagyon gyakori, nekem minden nyáron bedurran a combomon a tetkó.
Menj el bőrgyógyászhoz, ő majd ír fel rá valamit.
2 hete volt egy műtétem.lehet emiatt is?
Előtte is volt már,hogy előjött de aztán hamar el is múlt..
Igen, az lesz az.
Az immunrendszer ilyenkor észbe kap, hogy jajaj, srácok dolgozni kell, és nekimegy egy csomó olyan dolognak is, amivel eddig nem volt baja
Akkor ez már örökre így marad?
Érdemes bőrgyógyászhoz elmenni?Lehet valamit kezdeni vele?
Ha a műtétből felépültél, és még mindig ilyen, akkor érdemes vele kezdeni valamit.
Addig meg Béres Csepp, vitaminok, sok gyümölcs, hogy az immunrendszered helyre álljon.
Most már a másik kezemen is kijöttek az alkaromon lévő tetováláson.A tegnapiak ugyanúgy megvannak.Hol viszketnek,hol nem..
Tehát akkor nem a festék ösdzetevőjére vagyok allergiás?
Lehet a tinta, de a felette lévő pici heg is.
Régi sebek is tudnak viszketni, és a tetoválások néha pici hegeket is rejtenek, ha ilyesmire hajlamos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!