Három nap elteltével ti éjjelre is fóliázzátok?
Figyelt kérdés
Most van egy kissebb tetoválásom,ez az első ezért kicsit tapasztalatlan vagyok.
3 nap már eltelt a csinálás óta,éjjelre is fóliázzam még?
Illetve meddig érdemes fóliázni?
A szalonban azt mondták 2-3 nap. De inkább utánna kérdezek megint hogy ti mit szoktok,hogyan.
2020. okt. 19. 04:08
1/3 anonim válasza:
A legutóbbi 2 tetoválásomnál Sanidermet kaptam, azt 4-5 napig le se vettem ahogy az utasításban áll. Sima fóliázásnál max az első nap és az első két este fóliázom, nappal pedig ha nem muszáj, egyáltalán nem.
2/3 anonim válasza:
Most már egyáltalán nem kell fóliázni, lassan elkezd majd lejönni róla a varr. (Szóval jól mondták a szalonban a 2-3 napot. ) Nagyon viszketni fog, de ne vakard és ne piszkáld, mert sérülhet a tetoválásod. Az is lehet, hogy a varr színes lesz, ne ijedj meg, van ilyen. Alatta pedig világosabbnak fog tűnni a tetkó, de ettől se kell bepánikolni. :D Idővel visszasötétedik. A 2 hét letelte után pedig érdemes még megmutatni a tetoválódnak, a legtöbb helyen garanciálisan javítanak és lehet szükség is lesz rá (de ez is egy tök átlagos dolog).
3/3 anonim válasza:
Szerintem felesleges fóliázni, ha nem végzel olyan koszolós fizikai munkát, ami ezt indokolná. Csak bepállik alatta, nehezebben gyógyul. Kenegesd Bepanthen kenőccsel, az elősegíti a hámlás folyamatát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!