Milyen téli parfümöket ajánlotok?
Én ezt vettem magamnak télre dior szávázzs akar lenni (azt nem szagoltam). Az első 2-3 használatnál furcsáltam ezt az illatot, de utána már tetszett. Közepesen erős, rajtam egész tartós 10-12 órát bírt nyáron is.
Amire én asszociálok ahogy felfújom, az a citromos kóla, meg ilyen tisztán mosott ruha, nekem nem érződik benne melengető fűszeresség. Költői képpel élve inkább beleolvadok vele a hűvösbe, mint kitűnök belőle...ilyen hűvösebb, balzsamos illatnak mondanám.
Ha melengetőbbre vágysz, olyasmi illatot tudnék javasolni, ami a pumpás axe-nak a tobacco ambere és oud wood dark vanillája volt.
Azok ugyan nem parfümök voltak, de elég tartós és finom fűszeres illatuk volt.
Előbbit én randira, utóbbit vonulni használtam.
Ilyenem is volt, ezt is el tudom képzelni télre, mert rajtam kijött az a meleg fűszeressége, de nem parfüm ez se, így nem előz meg téged az utcán.
Javaslom keresgélj a téged érdeklő illatok koppintásai között lattafa vagy alhambra gyártónál. Jó minőséget adnak elérhető áron és youtubon is sok beszámoló van róluk. Krémmánián is árulgatnak mintákat belőlük pár száz forintért, így ki is tudsz próbálni aránylag sokat.
A salvo elixir pl nálam vak vásárlás volt, nyárra victorioso-t vettem(az az invictus victory akar lenni), mindkettő elnyerte a tetszésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!