Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vese elégtelenséggel lehet...

Vese elégtelenséggel lehet tetovalast csinaltatni?

Figyelt kérdés

Nem sok mindent talaltam rola neten. Talaltam egy cikket, hogy milyen betegsegekkel nem lehet, de ott a szervatultetes utan reszt emlitettek. Egyszer majd valamikor fogok veset kapni, meg zajlanak a kivizsgalasok a transzplant listara valo fekeruleshez.

Dializis meg nincs.

szept. 9. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az orvosodat
szept. 9. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
Miért ne?????????????????? Gondolom nem egy orosz sitten csináltatsz gázolajból, meg égetett papucsból készült festékkel, egy komplett jakuza testet.
szept. 9. 12:10
 3/4 anonim válasza:
100%

Veseelégtelenség esetén a tetoválás készítése különös odafigyelést igényel. Bár nincs kifejezett tiltás, fontos, hogy konzultálj az orvosoddal, mielőtt tetoválást csináltatnál. Néhány szempont, amit figyelembe kell venni:

Fertőzésveszély: A veseelégtelenség miatt az immunrendszered gyengébb lehet, ami növeli a fertőzés kockázatát.

Gyógyulási idő: A gyógyulási folyamat hosszabb lehet, és a sebgyógyulás is lassabb lehet.

Szervátültetés: Ha a jövőben szervátültetésre kerül sor, az immunrendszert elnyomó gyógyszerek szedése miatt még nagyobb lesz a fertőzésveszély

szept. 12. 13:18
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszt! :)

Az immunrendszerem meg eros.

A listan meg nem vagyok fent es meg az odebb van, mert van meg 2 bolcsesseg fog mutet ami oktoberben es novemberben lesz esedekes. Mindenkepp megkerdezem, csak a kontroll meg odebb van. De azert erdekelt, hogy mire szamithatok.

szept. 20. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!