Melyiket látjak az emeberek?
Figyelt kérdés
A tükörképünket látják az emberek vagy az telefonban az előlapit????? Tegnap este a tükörben tetszettem magamnak de a képeken nem ez miert van????????????aug. 18. 13:01
1/5 anonim válasza:
A telefon hátlapi képét, legalábbis nekem az elölapi azt mutatja amit a tükör. Mivel magad mindig tükrözve látod, így azt szoktad meg, aként látod magad csinosnak. A kamera ami nem tükrözött ezzel szemben azt mutatja amit mások látnak. Én amikor gyerekként erre rájöttem, nem értettem hogy lehet hogy valaki egyáltalán szépnek tart. Mai napig utálom ha nem a tükörképemet látom vissza. Sokkal koverebbnek látom magam úgy, és az a furcsa hogy megmutattam anyámnak is, aki megerősített, hogy tényleg pufibbnak tűnök meg kevésbé szimmetrikusnak, ha nem a tükörképemet, hanem egy fotót lát rólam.
2/5 A kérdező kommentje:
Szoval azt latjak ami a telefonon keresztulmegy??😭😭😭😭hat ez borzalmas
aug. 18. 18:30
4/5 anonim válasza:
Tükörben és előlapi kamerás képeken én is teljesen szimmetrikusnak látom az arcom. Hátlapi kamerásokon meg a bal fele az arcomnak lejjebb van,ezt a tabló fotókon vettem észre, borzalmasnak latom. Viszont megkerdeztem ismerőseimet, hogy tényleg ferde-e a fejem és nem tudták miről beszélek :D szerintem nem nézünk ki valójában olyan tragikusan,csak mivel a tükörképünket szoktuk meg, mi látjuk máshogy. Meg sokan mondják hogy szép vagyok.
5/5 A kérdező kommentje:
Még mindig nem teljesen értem , a tükörben szépneklátommagamat de a kamerákon…
aug. 19. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!