Minden száraz macskaeledel büdös?
Kedves Cica Imádók!
Több árva, befogadott cicám van. Igyekszem mindegyiket a legjobb étellel ellátni.
Van egy gyönyörű, hófehér cica is, amelyik urynari tápot eszik, de eddig nem tűnt fel, hogy nagyon büdösek a száraz tápok.
Kinek melyik száraz táp vált be a vese-és húgyúti elégtelenségekre?
Sajnos nagyjából mind ilyen, a rosszabbaknak és a jobbaknak is elég átható szaga van. Ezzel nem tudsz mit csinálni.
Milyen jellegű problémája van a cicának? Ha speciális étrendre van szüksége, semmiképp se itt kérdezősködj. Az állatorvos elvégzi a szükséges vizsgálatokat és az alapján elmondja milyen paraméterek alapján válassz tápot. Csak úgy bemondásra egy beteg macskának nem okos dolog tápot ajánlani.
Kedves 1/1 Anonim! Köszönöm a válaszod.
Természetesen nem magamtól állapítottam meg a cica húgyúti problémáit. Rendszeresen járunk ellenőrzése és orvosi utasításra kapja az Uromax tablettát is. A kajával kapcsolatban pedig az volt a javaslat, azt az uronary tápot kapja, amit szívesen fogyaszt. A nedvesekkel nincs is probléma, csak nekem eddig nem tűnt fel, hogy a száraz tápoknak ennyire “átható szaga” van.
Minden jót!
Valamelyiknek keksz illata volt.
Meg nem mondom, melyiknek, sőt, az is lehet, hogy kutyatáp volt még, de emlékszem, hogy olyan kellemes kekszes illata volt.
"Kinek melyik száraz táp vált be a vese-és húgyúti elégtelenségekre?"
Két macskámnak is volt ilyen baja, szerintem egyiknél sem a száraztáp oldotta meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!