Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért van már minden második...

Miért van már minden második embernek tetoválása? Elment az eszük?

Figyelt kérdés
10-20 éve alig lehetett látni tetovált embert. Nagyon rossz irányba tart a világ.

aug. 24. 22:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
12%

Mert mindig elhagyják a ruháikat, meg nehezen találnak mintásat, viszont a tetkó minta mindig ott van velük, amerre járnak. Meg ha mondjuk beöltöztetik őket jelmezbe akkor is fel lehet őket ismerni mert valami tetovált testrész biztos kilóg. Amúgy drágának tűnik de olcsóbb mint folyamatosan art ruhákat venni. Így meg felvesz egy szürke pólót, a minta meg ott van az emberen.

Mondjuk nekem azért annyira nem tetszik, sajnálom a bőrfelületet erre beáldozni.

aug. 24. 22:37
 12/22 anonim ***** válasza:
21%

Több oka is lehet.

- figyelemhiány van a háttérben. Így többen megnézik őket.

- Akarnak magukra valami egyedit. Mivel full átlagosak, így azt hiszik, a tetkó kiemeli őket.

- a lázadás szimbóluma - főleg fiataloknál.

- azt hiszik, így menők.

Egyébként nem vagyok jó véleménnyel a tetoválásról. Persze mindenki azt csinál amit akar, de szerintem sokszor inkább cinkes.

aug. 24. 22:37
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

"A társadalom javarészt komplexusos hülye tele traumákkal lelkinyavajákkal irigyseggel mobbinggal a saját testuket se tudják elfogadni másokat sem"

Igy igaz.

Kulonben miert zavarna, hogy a masik mit csinal a sajat testevel?

aug. 24. 22:46
 14/22 anonim válasza:
91%
Tetoválók legalább jól keresnek vele
aug. 24. 23:04
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
15 Esetleg azért mert keresne valakit akivel jó lenni de nem bírja a kiló festéket a bőre alatt. A sminkkel nyavalyogtok folyton de azt legalább le lehet mosni. OKé legyen tetoválása ha már így alakult, de azt azért be lehetne látni hogy inkább most már visszafelé kellene venni nem még a tetkót továbbra is reklámozni, persze ott tapsol neki a fél banda akinek szintén van de ma már az a bátor aki ki meri mondani hogy átestetek a ló túlsó oldalára valahol srácok. Nem kellene fokozni mert aztán lassan a csecsemőt is teletetoválják de már lassan a ....is neonszínben fog pompázni.
aug. 24. 23:11
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Divat lett. Felőlem tetoválja magát aki szeretné. Én nem akarom. Hátránynak tartom, mert vannak munkák/pozíciók ahol nem vesznek fel ha látható helyen vam, illetve az üzleti életben sem szerencsés ha valakinek látható helyen van. De úgy vagyok vele, hogy nem az én döntésem nem az én bőröm.
aug. 24. 23:21
 17/22 anonim válasza:
17%
egyszerű, divat lett
aug. 25. 00:21
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki döntse el maga, mit csinál a testével. Divat. Azt meg sokan majmolják. Szerintem kb olyasmi ez, mint egy ékszer, csak maradandóbb. Tetszik neki, kifejez vele valamit. Ha ettől jobban érzi magát, az ő dolga. Nekem nem kellene. Megvagyok enélkül.
aug. 25. 06:11
 19/22 anonim válasza:
60%
köszi, hogy lepontoztátok, de miért pont engem, amikor mások is írtak ugyanazt? :)
aug. 25. 12:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Én most felpontoztalak mert azért egy új reget parasztság lepontozni a semmiért.
aug. 25. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!