Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Az 1. tetkómat szeretném...

Az 1. tetkómat szeretném megcsinálni?

Figyelt kérdés
eredetileg egy kis 7-8 centis virágot szerettem volna a bokámhoz belülre a csont mögé viszont azt hallottam hogy ott nagyon fáj és nem ajánlott oda rakatni amikor az 1. csináltatod. iskolába járok még és azt nem szeretném ha annyira feltűnő helyen lenne de azt sem szeretném ha a törzs területén lenne. szerintetek csináltassam a bokámra? valaki aki tapasztalt a témában tud tanácsot adni?

aug. 21. 01:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Az elhelyezés legalább olyan fontos része a tetoválásnak, mint maga a minta, hiszen az adott testfelülettel együtt fog alkotni egy szerves egészet. Ha erről másokat kell megkérdezned, az régen rossz. De tudod, mit? Akkor írj rá e-mailben egy tetoválóra (vagy akár többre), és tőle kérdezd ezt meg, ők a leginkább szakavatottak a témában. De ne lepődj meg, ha ott is azt a választ kapod, hogy korai ez neked.
aug. 21. 21:26
 22/26 anonim ***** válasza:
69%
A lábam külsö felén van egy vonat és egy róka. A vonat alul eléggé fájt, de szárazabb is a bőröm az átlaghoz képest. A róka ahhoz képest nem fájt, csak a fülei és a szinezés. A külsö részről beszélek. Belül nincs mintám még (jelenleg ott tartok, hogy oda nem is akarok). Én tényleg megkérdeznék tetoválót, hogy ő hova tenné, hogy ne legyél "központban". Nekem az új tetováló csaj lett, tudnám ajánlani, mert jobban csinálja, mint egy pasas.
aug. 21. 21:29
 23/26 A kérdező kommentje:

a mintha biztos, és úgy néz ki marad ott ahol írtam fent. szimplán a tapasztaltabbak véleményét kértem ki akik jobban értenek ehhez hogy tisztában legyek az összes lehetőségemmel

jézusam már nekem fáj hogy ezeket ennyiszer kell leírni mert még mindig nem fogtátok fel

aug. 21. 21:30
 24/26 A kérdező kommentje:

22-es KÖSZÖNÖM végre valaki a saját tapasztalata szerint adott tanácsot és elmondta neki milyen volt.

ennyit kértem

aug. 21. 21:31
 25/26 anonim ***** válasza:

Rakd a bokádra, ahova eredetileg szeretted volna.

A fájdalom maximum 30 perces, azt bárhol kibírod, és legalább a tetoválásod olyan helyen van még 50 évig, amiben biztos vagy.

A fájdalom ne legyen fontos, egy ekkora tetoválásnál, mindenhol kellemetlen lesz, mire megszokod, már abba fogja hagyni a tetováló.

A törzs is fájdalmas, de nézz körbe hányan kibírták, nem lesz gond.

Egy tetováló

aug. 25. 23:46
 26/26 A kérdező kommentje:
25-ös, Köszönöm szépen
aug. 26. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!