Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Az 1. tetkómat szeretném...

Az 1. tetkómat szeretném megcsinálni?

Figyelt kérdés
eredetileg egy kis 7-8 centis virágot szerettem volna a bokámhoz belülre a csont mögé viszont azt hallottam hogy ott nagyon fáj és nem ajánlott oda rakatni amikor az 1. csináltatod. iskolába járok még és azt nem szeretném ha annyira feltűnő helyen lenne de azt sem szeretném ha a törzs területén lenne. szerintetek csináltassam a bokámra? valaki aki tapasztalt a témában tud tanácsot adni?

aug. 21. 01:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

nem arról van szó hogy takargatni akarom hanem hogy nem akarom hogy nagyon feltűnő helyen legyen

1. tetkóm lesz szóval sztem érthető hogy parázom és szeretném ha minél kevésbé fájjon mert nem viselem annyira jól a fájdalmat

aug. 21. 20:55
 12/26 anonim ***** válasza:
21%

Akkor egyszerű a megoldás - ne tetováltass...

Elvégre nem kötelező

aug. 21. 20:59
 13/26 A kérdező kommentje:
te meg ne írj ide, neked se kötelező
aug. 21. 21:05
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz hogy izgulsz az első tetkód előtt és többet szeretnél tudni a témában. Az hogy tartasz a fájdalomtól is természetes főleg ha alacsony a fájdalom küszöböd.

Ha te tényleg szeretnél egy tetkót csináltas. Ha fáj akkor összeszorítod q fogad és kibírod, max nem mész másodikat csináltatni. Vagy rájösz hogy ez még nem az a fájdalom amit nem bírsz és ez csak első lesz a sok közül.

A tartósságát illetően, nemm hiszem hogy megbánnád ha még a fájdalom és a rejtegetés ellenére is bevállalod. Szerintem ez arról árulkodik hogy ha még tartasz a fájdalomtól még akkor is bevállalod mert annyira akarod. Nem engeded hogy, eltántorítson 😄

(Amúgy ez egy pici, elrejthető alkotás lesz, még ha meg is bánod nem hiszem hogy felemésztené a szomorúság az életedet miatta.)

aug. 21. 21:08
 15/26 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, te elhatároztad magadban, hogy milyen válaszokat vagy hajlandó elfogadni, de ugyanakkor a kérdésre meg nem válaszolsz, ami a témát érinti.

Félő ezek után, hogy nem túl pozitív a felütés és félő, még nem állsz készen a tetkóra.

Nyilván ezt a választ is ignorálni fogod, hisz eldöntötted, ez neked nem tetsző válasz.

Csak javaslom, hogy egyszer ülj le magaddal és a valós gondolataidat áthámozva gondold át, mire és miért is van szükséged.

A te életed, de ha ezt megléped, nem lesz visszaút!

aug. 21. 21:09
 16/26 anonim ***** válasza:
22%

"emellett szerettem volna ha szalagavatóra már kész és szép lenne meg ballagásra"

"iskolába járok még és azt nem szeretném ha annyira feltűnő helyen lenne"

Na, most akkor melyik? Te magad sem tudod, hogy mit akarsz.

aug. 21. 21:11
 17/26 A kérdező kommentje:

14-es, köszönöm szépen

15-ös nem arról van szó h eldöntöttem milyet fogadok el. egy kérdést tettem fel és vannak akik csak belém kötöttek ahelyett hogy a kérdésre válaszolva segítettek volna, ez ilyen egyszerű

már annyiszor elmondtam de még mindig nem értitek. akarom tetkót, meg fogom csináltatni de szerettem volna a tapasztaltabb emberek véleményét kikérni a tetkó elhelyezését illetően, ehelyett nézd vissza miket írtak. a kérdésemre válaszoltak? és mégis milyen kérdésre nem válaszoltam? hogy miért szeretnék tetkót? szerintem senkinek nincs köze hozzá és nem kell ilyen személyes dolgot megosztanom főleg hogy semmi köze nincs ahhoz a kérdéshez amit feltettem.

aug. 21. 21:16
 18/26 A kérdező kommentje:

16 az hogy szeretném egy ilyen alkalomra hogy gyógyultan szépen meglegyen sztem érthető. másrészt ezt is mondtam már de nem figyelsz. nem szeretek a középpontban lenni nem szeretem ha rajtam van a figyelem ezért nekem fontos hogy ne egy olyan feltűnő helyen legyen mint pl a nyakam v homlokom. rted már? nem arról van szó hogy ne látszódjon szimplán nem akarom magamra felhívni a figyelmet. lehet nem fogalmaztam elég tisztán hogy megértsétek, elnézést.

ezentúl kérek mindenkit megint, hogy aki nem a kérdésemre akar válaszolni vagy tanácsot adni az ne írjon

aug. 21. 21:19
 19/26 anonim ***** válasza:
69%

Az amúgy komoly hogy 11 válaszból csak az első válaszolt a kérdésre. Ami ugye a tetkó helyére irányult.

A többi meg csak nagyszájjal, ősi bölcsességgel nyilvánul meg hogy kéne e tetkót csinálni. Lehet nekik nincs is és mivel a kérdésre nem tudnak válaszolni inkább savazzák a kérdezőt és játszák a nagy megmondó embert.

Szerintem az egyes jól írta. Azok jó helyek a tetkónak. A csípő környéke.

aug. 21. 21:25
 20/26 A kérdező kommentje:
19-es ugye? hihetetlen.. köszönöm, végre valaki érti mi itt a probléma
aug. 21. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!