Az 1. tetkómat szeretném megcsinálni?
Szóval az a kérdés hogy hol a legkevésbé fájdalmas a tetkó de jól el is lehet takarni?
Minnél vékonyabb a bőr az adott testrészen annál fájdalmasabb.
A boka körül egész fájdalmas.
Ha kevésbé fájdalmas és rejthető helyre gondolsz akkor talán a comb/csípő külső részén amit a bugyi eltakar.
Mell alatt fájdalmas ada nem lenne jó hiába takarható
A legkevésbé fájdalmas az alkar de az nyilván itt megint nemjó mert látható.
Szerintem ha már törzs akkor nagyon lent, csípő körül. Azt q nadrág/bugyi általában takarja
aug. 21. 02:17
Ebből is látszik, hogy várnod lenne érdemes. Ha az a szempont, hogy hol fáj meg hol látszik, akkor még nem vagy kész arra az elköteleződésre, amit egy tetoválás jelent.
aug. 21. 07:13
3/26 A kérdező kommentje:
1-es köszönöm szépen!
2-es bocs h azt is nézem h hol mennyire fáj! az 1. tetkóm lesz és gondoltam nem a legfájdalmasabb helyre kéne már így kapásból, meg ennyi erővel a homlokomra is rakhatnám! suliba járok még szóval arra is gondolnom kell meg alapból nem akarom h ilyen személyes dolgot mindenki full hdban nézegessen rajtam! ez amit te írsz szimplán nem függ össze! valaki nem szereti ha sok figyelmet kap, ilyen vagyok én is és ha nagyon feltűnő helyre rakom akkor igen is sok figyelmet fogok kapni amit nem akarok!!
4/26 A kérdező kommentje:
2-es, + neked meg nekem nem ugyan azt jelenti a tetoválás, nekem ez nekem van, én tudom mit jelent nem akarom másoknak mutogatni. ha neked az elköteleződést jelenti akk egésszégedre de ez nem mindenkinél így van szóval ne te dönts ilyenekről. igen szempont h mennyire fáj mivel fogalmam sincs milyen érzés és annyira nem bírom jól a fájdalmat ezért ez is szempont. ha semmi hasznosat nem tudsz írni akk ne írj, főleg h nem is akarsz válaszolni a kérdésemre. megkérdeztem h hol fáj kevésbé, ha szerinted amiatt ne legyen tetkóm mert ez is számít nekem akk inkább ne is írj ide
Mi az apropója, hogy tetkót akarsz? (értsd: miért szeretnél tetkót)
Azért ez nagyon nem mindegy
aug. 21. 16:00
Hiába kapod fel a vizet. Olvastam a másik kérdésedet is, azért írom ezt, egyértelmű, hogy még nem állsz rá készen.
Tekintve, hogy ez egy olyan dolog, ami egy életen át elkísér, meg fogod bánni, tekintve, hogy már a két kérdésed között eltelt minimális időben is elbizonytalanodtál, pedig elsőre még azt fújtad, hogy te mennyire biztos vagy benne, hogy pontosan tudod, mit és hova.
aug. 21. 17:26
Jól mondják. A tetoválás rajtad lesz életed végéig, ott egyszerűen nem lehet szempont sem az ár, sem a fájdalom, ami egy ilyen egyszerű mintánál talán ha fél óra. Tudod, mi fog igazán fájni? Ha később megbánod, és ellocsolsz milliókat az eltávolítására... és még úgy sem fog teljesen eltűnni. Ne kapkodd ezt el, lesz még időd rá bőven.
aug. 21. 19:43
8/26 A kérdező kommentje:
a tetoválásban és a mintában is biztos vagyok. gondoltam még mielőtt véglegesítem a helyet jó ha tudom az összes lehetőségemet, hátha a tapasztaltabbak tudnak jó tanácsot adni. egyébként ha nem a kérdésemre akartok válaszolni csak kritizálnátok akkor inkább ne is írjatok. igenis számít az ár és az hogy ahova tetetném mennyire fájdalmas, ez is egy szempont. mivel nincs ezen a téren tapasztalatom, meg akartam hallgatni a tapasztaltabb emberek tanácsát. ha azt akarjátok írni amit eddig akkor ne is fáradjatok, erre nincs szükségem, majd szóljatok ha választ akartok adni. jó ha tisztában vagyok minden lehetőségemmel mielőtt véglegesítem azt hogy mit, hova szeretnék. nem tudtok rólam semmit, szóval ne írjatok ilyeneket. már bőven átgondoltaam, évek óta csak ezen jár az eszem, nem tűröm jól a fájdalmat ezért fontos szempont és mivel nincs fix munkám ezért az ár is fontos. pont. ennyi. semmi közötök hozzá ha nem akartok hasznos tanácsot adni vagy válaszolni hogy a tapasztalatotok és az alapján amit írtam hol lenne a legjobb helyen
Kedves Kérdező: a hely és a forma, meg effélék nagyban függnek attól, hogy mi az oka annak, hogy tetováltatsz, miért élsz ezzel a lehetőséggel, mi a célod vele.
aug. 21. 20:50
Ha a fájdalom és a takargatás a cél, akkor felejtős. Nekem rossz helyre raktak egy nevet, amit bárhogy akartam takarni, max fáslival ment. Az aki feltetoválta, nem akarta takarni, emiatt kerestem mást. Az elvállalta olyan mintával, hogy csak pislogtam. Persze nem takargatom már a sárkányomat, ami takarja a nevet (persze alálátom a nevet, de ahogy kinéz, mindig elfelejtem). Ja, és ha jó szakihoz mész, nem fog fájni. 9 tetkót ültem/feküdtem végig, mire most takaráskor kiderült, hogy nagyon nem fáj... (ott fájt ahol sokadjára átment a tűvel)
aug. 21. 20:52
Kapcsolódó kérdések: