Milyen tetoválásom legyen?
Ha emlek tetko akkor szemelyes kell legyen es ne a tipik vegtelen jel meg romai szamok. Vagy kettotokre utaljon vagy ra ne sablonosits. Es pont ezert semmi ertelme a forumot kerdezni mert kb olyan mintha egy rozsat varratnal magadra
2024. júl. 6. 21:30
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, így gondolom én is, ezért vetettem el a szív meg végtelen jel ötletet. Monogramjában is gondolkodtam.
Na az a masik ordas nagy klise. Csak azert ne tetovaltass h legyen mirol beszelned ha megkerdezi valaki. Ha egy rendes tetovalomuveszhez elmesz es mondjuk beszeltek oar szot a kettotok kapcsolatarol es a szerettedrol akkor lehet h o egy jo otlettel elo tud allni. Bocs a kicsit durva elejeert de tenyleg latszik h semmi otleted es csak mindenkepp tetovaltatni akarsz
2024. júl. 6. 21:37
4/14 A kérdező kommentje:
Így van, mindenképp szeretném. Soha nem szerettem volna tetoválást, de ha valaki miatt, akkor miatta igen. Aki nem tudná, és megkérdezi majd, elmondom egyetlen mondatban, hogy elhunyt a férjem, az ő emlékére van a tetoválás.
Ha 3 év alatt nem született meg az ötlet, akkor neked nem is kell valami közhelyes tucat fasság. Ahogy Mogács mondta: "Csak nekem van meg az a tetkó. Meg a fél világnak. Csak nekünk kettőnknek."
2024. júl. 6. 22:08
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Szerintem szív + a neve kombó
És ezt lehet bármilyen stílusban. például a szíven belül a neve, vagy a neve mellet egy kis szív. vagy alatta.
De azt is gondold át, ha majd egyszer lesz párod, nem fogja-e zavarni
2024. júl. 7. 11:33
8/14 A kérdező kommentje:
7.Köszönöm szépen az ötletet! Nem lesz párom soha, azért hogy csak legyen valaki, nem kell, ilyet pedig mint Ő volt, nem találok soha.. De ha majd egyszer talán mégis, akkor nem fog érdekelni, hogy mit szól hozzá, miként én sem szólnék semmit ha neki lenne tetoválása, mert egy özvegynek van múltja, amivel együtt kell elfogadnia, én is elfogadnám természetesen az övét.
8. Ebben ne legyél olyan biztos, mert nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő. Kérlek, ne varrasd magadra senkinek sem a nevét, sem a monogrammját, nagyon ciki és később megbánhatod. Tudom, hogy most úgy érzed, hogy te soha, de gondolj a jövőre, mert a sorsot nem te irányítod.
Amúgy ha méltó emléket akarsz neki állítani, valami személyes kellene. Nincs valami olyan közös emlék, ami neked nagyon kedves? Egy kirándulás, egy hely? Vagy egy pillanat, egy kedvenc tárgya, valami? Mert ha mondjuk például egyszer voltatok valahol a hegyekben és az életetek legfergetegesebb együtt töltött utazása volt, akkor lehet valami természet témájú tetoválás. Ilyesmiben gondolkozz szerintem.
2024. júl. 7. 16:15
10/14 A kérdező kommentje:
9. De igen, van nagyon sok közös emlék a 25 év alatt, gyönyörű felejthetetlen emlékek.. Köszönöm szépen a válaszod, át fogom ezt gondolni még!
Kapcsolódó kérdések: