Tetoválás után lehet uszodába menni?
Figyelt kérdés
Tegnap a férjem volt tetovaltatni (egész felkar) én viszont ma délután megyek (egész alkar), viszont holnap délelőtt kellene vinnünk a babánkat babaúszásra, ami mozgás fejlődés szempontból neki “kötelező”. Szerintetek?2024. máj. 31. 09:09
3/8 anonim válasza:
Lehet és a továbbiakban lásd a 2. hozzászólást.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez így elég gaz, mert nem tudom megoldani, hogy más vigye helyettünk…basszus
2024. máj. 31. 10:20
5/8 Metionin válasza:
Víz érheti, áztatni nem szabad. Az uszoda elvileg 4 hétig tilos. Kérdezz rá a tetoválónál, hogy milyen ötlete van, van-e esetleg megoldás fóliázással vagy ilyesmivel.
6/8 anonim válasza:
Meg lehet oldani a párodnál, de nálad nem nagyon. A felkart el lehet úgy takarni, hogy a tetoválást ne érje víz, addig az alkart nagyon nehéz (illetve el lehet könnyen, de ahhoz egy vízhatlan réteget kell rárakni (fóliazsák+ragasztószalag, több rétegben), de nem túl célzerű).
Vagy rakatsd át az időpontotad egy hónappal későbbre, vagy pár hétig még kerüljétek a babauszit.
7/8 anonim válasza:
Egy jó 2-4 hétig maximum rövid zuhanyzás, áztatni például uszodában szigorúan tilos! Egyrészt kiázik a festék másrészt könnyen elfertőződhet.
8/8 A kérdező kommentje:
Végül megbeszéltük, hogy a férjem megy be vele a medencébe , úgyis csak derékig ér a víz és így neki nem ázik el. Én meg a medence széléről figyelem majd őket!😊
Nem szeretném, hogy elfertőzödjön, de azt nem bánnám, ha “kiázna” a festék, mert nekem egyáltalán nem tetszik sajnos a végeredmény
2024. jún. 1. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!