Tetoválás után mennyi idő múlva lehet uszodába, élményfurdobe menni?
"Kedves utolsó,, szerintem gyorsan fogd vissza magad. Es remelem egyszer egy hozzad hasonlo senki aki itt tudja jatszani az eszet de a valosagban nem merné egy tetováltnak se a szemebr mondani ezt egyszer aszemembe mondja . És aztan majd megnézheti magát. Dehát az a baj hogy a hozzád hasonlóak olyannyira gyávák hogy azt már az életben nem mernék😂 . Tehat nem szeretnék veled kötekedni se veszekedni. Csak annyira kérlek meg ha ennyire h**lye vagy és ennyi a felfogó képességed hogy még azt s efogod fel amit kérdeztek. Akkor ne néud a tetkó rovatot. Képzeld el bármennyire is meglepő de ezt a rovatot azokbak csináltak akik szeretik a tetkókat. Tudom a te értelmiségi szinteddel ezt nehéz felfogni de remelem azért miután töbször elolvastad a hozzászólásomat sikerül felfognod....
És a kérdező kérdésére valaszolva. Jól mondta az első hozzászóló 3-4 hét . De en a helyedben megvarnam a 4 hetet. Én 6 hetig nem mentem úszni tetkó utan. És hogy az előző válaszolót boldogitsam . Nekem meg csak egy tetkóm van. De azinte az egész testem ki lesz tetoválva. És remelem egyszer talalkozunk valami strandon hogy valani szépet is láthass 😉 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!