Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás után mennyi idő...

Tetoválás után mennyi idő múlva lehet uszodába, élményfurdobe menni?

Figyelt kérdés
En ket hetet olvastam, egyebkent egy kicsi tetkorol van szo, ami vonalakbol all, eleg hamar lehamlott a tobbihez kepest, a tetovalas ota 3 hét telt el. Nem erzekeny, nem viszket mar.

2018. nov. 30. 12:48
 1/6 Metionin ***** válasza:
55%
Nekem 3-4 hetet mondtak.
2018. nov. 30. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Semmikor. Mások nem azért mennek uszodába, hogy a te tetkódat nyomd a képükbe, nem mindenkit érdekel az összerótt bőr. Egyeseket kifejezetten irritál, rájuk is tekintettel kéne lenni. Vagy ha úgy gondolod, a saját tested és azt csinálsz vele, amit akarsz, akkor ne mutogasd másoknak, hiszen a tiéd, mást nem érdekel a firkálmány rajta.
2018. nov. 30. 20:13
 3/6 $$$$$ ***** válasza:
84%

"Kedves utolsó,, szerintem gyorsan fogd vissza magad. Es remelem egyszer egy hozzad hasonlo senki aki itt tudja jatszani az eszet de a valosagban nem merné egy tetováltnak se a szemebr mondani ezt egyszer aszemembe mondja . És aztan majd megnézheti magát. Dehát az a baj hogy a hozzád hasonlóak olyannyira gyávák hogy azt már az életben nem mernék😂 . Tehat nem szeretnék veled kötekedni se veszekedni. Csak annyira kérlek meg ha ennyire h**lye vagy és ennyi a felfogó képességed hogy még azt s efogod fel amit kérdeztek. Akkor ne néud a tetkó rovatot. Képzeld el bármennyire is meglepő de ezt a rovatot azokbak csináltak akik szeretik a tetkókat. Tudom a te értelmiségi szinteddel ezt nehéz felfogni de remelem azért miután töbször elolvastad a hozzászólásomat sikerül felfognod....

És a kérdező kérdésére valaszolva. Jól mondta az első hozzászóló 3-4 hét . De en a helyedben megvarnam a 4 hetet. Én 6 hetig nem mentem úszni tetkó utan. És hogy az előző válaszolót boldogitsam . Nekem meg csak egy tetkóm van. De azinte az egész testem ki lesz tetoválva. És remelem egyszer talalkozunk valami strandon hogy valani szépet is láthass 😉 .

2018. nov. 30. 23:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat :)
2018. dec. 1. 06:23
 5/6 $$$$$ ***** válasza:
Szívesen :D .
2018. dec. 1. 06:27
 6/6 anonim ***** válasza:
1 hónap. Csúszdán óvatosság nem árt
2018. dec. 8. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!