Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lesz baja a tetoválásnak?

Lesz baja a tetoválásnak?

Figyelt kérdés

Most akarom csináltatni életem első tetoválását. Az egyik karomat szeretném végig. Egy kevés színes festék is lesz benne, ha ez számít. Sokat vagyok a napon, mert kőműves vagyok. Nem lesz olcsó, így felmerült bennem pár kérdés.

1. Árt a tetoválásnak a sok nap?

2. Tényleg az új tetoválások már nem halványodnak az idővel? Vagy ugyanúgy kell(ene) évente újítani?

3. Kivitelezhető a munkám mellett most a tetoválás? Tudok rá vigyázni a gyógyulásig?

2024. máj. 30. 14:25
 1/1 Metionin ***** válasza:
100%

1. Igen. 4 hétig nem érheti nap, utána is magas faktorszámú fényvédő, amit amúgy eleve használnod kellene ha kint dolgozol a napon.

2. A festék nyilván jobb minőségű de a legnagyobb fakító tényező még mindig az UV sugárzás, szóval fényvédelem ezerrel. Az bőrfüggő, hogy gyógyulás alatt kinek mennyit dob ki, de azt a tetováló garanciában szokta javítani.

3. Tetkó helyétől és a munkától függően 1 hét, 10 nap amíg nem szabad vele nagy erőt kifejteni pl. edzés vagy nehéz fizikai munka. Az, hogy tisztán tudod-e tartani, kenegetni, fóliázni, azt te tudod, hogy mire van lehetőség a területen, ahol dolgozol, meg a tetováló, hogy mit ajánl rá, használ-e pl. second skin fóliát vagy nem. Viszont az első hétre amíg gyógyul, szabit kellene kivenni. Ha egész karosat akarsz, az több alkalom, tehát ezekkel a dolgokkal annyiszor számolj, ahányszor gyógyuló felület lesz rajtad.

2024. máj. 30. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!