Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fogászati beavatkozás után...

Fogászati beavatkozás után tetoválás?

Figyelt kérdés

Fogat húzattam és mikor meséltem egy barátomnak az volt a reakciója: "Ó hogy fogsz így jövőhéten tetováltatni?"

Jövőhétre valóban vagy tetoválásra időpontom viszont én ilyet még nem hallottam.

Fogászati beavatkozás után nem lehet tetováltatni?

(Megkérdeztem, hol hallotta, azt mondta olvasta valahol, de nem tudta megmutatni hol.)

2024. máj. 29. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csúnyán át lettél verve...
2024. máj. 29. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vért nem adhatnál tetkó után, de fogászat tetkó előtt mit zavar?
2024. máj. 29. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem ajánlanám.

A fog probléma nagyon megviseli a szervezetet, ami nagy mértékben befolyásolja a tetoválást.

Persze minta függő, egy kis vonalas pár centis minta nem a világ vége, de egy nagy, több órás tetoválásnál már igenis testileg-lelkileg fel kell készülni.

Nem csak a gyógyulást befolyásolja, de magát a munka folyamatot is, a tűrőképességed.

Minél előbb jelezd ezt a tetoválódnak, mert, ha esetleg nagyon szar állapotban lennél, haza is küldene.

Kérdezd meg, hogy ő mit gondol. :)

Egy tetováló

2024. máj. 30. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Kb 26cm-s tetoválás volt. Stick and poke. Leginkább csak körvonalas, 4 óra volt. Aznapra már nem fájt annyira a fogam, úgyhogy elmentem. Közben megfájdult kicsit, vettem be fájdalom csillapítót. A 4. Óra végére már nehezen bírtam.

A tetkó azóta is szépen gyógyul.

(Természetesen a tanácsot megfogadva kontaktoltam előtte a tetoválómmal.)

2024. jún. 10. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!