Fogászati kezelés, és kisebb műtéti beavatkozások esetén miért fontos a reggelizés?
Írták és mondták, hogy "ReggelizHET". Úgy van megfogalmazva sokszor, mintha opcionális lenne, hogy reggelizhetek, de valójában fontos, hogy egyek előtte, mert ott megkérdezik ettem-e.
Fogászat esetében még sokszor érthető, mert vannak olyan fogászati beavatkozások, ami után nem fogsz tudni enni adott ideig.
de pl egy sima körülmetélésnél, vagy hasonlónál is írták, hogy reggelizhet, én tudtam, hogy nem csak opcionális lehetőségként írták ezt, hanem muszáj valamit ennem a műtét előtt, ettem is, és az orvos kérdezte, reggeliztem-e.
Valami olyasmi állhat a háttérben, hogy leeshet a vércukrod az ilyen kisebb műtéteknél, vagy mi miatt fontos, hogy reggelizz? Pl hajbeültetésnél is láttam, hogy mondták, hogy reggelizzen az illető, és meg is kérdezték tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!