Tetovalas fiatalon?! (tobbi lent)
Én is 18 vagyok, én is nagyon szeretnék egy teli karos tetkót, de tudom, hogy megköszönöm magamnak ha várok még vele. Kezdd el most tervezni mit is szeretnél rá pontosan. Aztán később ha visszanézel rá, tudni fogod hogy tényleg tetszik e. Én is ezt csinálom:)
Szerintem egy kisebb tetkót nyugodtan csináltathatsz most is, főleg ha van valami ami nekem jelentőséggel bírna. De ezek a nagy felületű tetoválások nagyon nagy felelősségek
19 vagyok, nagyon tetszenek a tetoválások, és biztos hogy lesz jó pár. Sőt, szeretnék is majd tetováló lenni, annyira oda vagyok a témáért.
De amit magadra varratsz, azt örök életedre magadon kell viselned, ha esetleg lézereztetsz tudtommal az se szedi ki 100%-osan, valamivel takarni kell... Ha csak az a célod, hogy ki legyél varrva de nincs ötleted se hogy mit akarsz, csak menőnek érzed, könyörgöm ne :'D
Én még pár évig biztosan nem fogok tetováltatni, nem érzem magam elég érettnek egy ilyen döntéshez.
Ja, meg teli kar normális helyen tudod mennyibe kerül? :'D
Amit javasolni tudok, és én is ezt csinálom, hogy ha valamilyen testmódosítást szeretnél azok piercingek legyenek inkább. Ha meggondolod magad ki tudod venni, max egy pici heg marad, nem para.
Annyi minden mással ki tudod fejezni az egyéniséged. Miért pont egy ilyen divat dolog kell, mint a "telikaros tetkó"?
Pár év és ugyan úgy le fog áldozni, mint bármelyik más divathullám.
Te meg majd takargatod az ostobaság emlékművét.
Én örülök neki hogy nem tetováltattam fiatalon, pedig nagyon akartam. Volt olyan minta amire évekig vágytam. Azt hittem ha elköltözök majd a szüleimtől, első dolgom lesz felvarratni. Aztán addigra meg már nem is érdekelt annyira. Ma már van annyi önreflexióm, hogy tudjam hogy én alkalmatlan vagyok arra, hogy egész életemen át szívesen viseljek valamit.
Más meg másmilyen, és nem bánja meg a tetoválását.
Hali
Ha 18 vagy akkor szüleid nem szólhatnak bele persze megértem hogy kétségeid vannak e felől
Nekem pl. 1 hónapja lett meg az első(jobb melkasra egy farkas fej)
Fateromat kellet győzködnöm,tesómat anyira nem érdekelte
Márc 2.-án lesz a második(jobb alkarra egy kígyó)
Erről a tesóm tud aki nem foglalkozik vele,faterom nem tudja
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!