Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fiatalok körében miért olyan...

Fiatalok körében miért olyan népszerű a tetoválás?

Figyelt kérdés
Holott semmivel sem lesznek jobbak, szebbek tőle. Sok suhanc egyenesen menőbbnek érzi magát egy tetoválástól.
2018. nov. 17. 11:01
 1/6 anonim válasza:
32%
(Szerintem) azert, hogy kulonbnek erezzek magukat. De vannak olyanok, akik pl. csaladtaggal csinaltatnak kozos tetkot, annyira kotodnek. Szerintem ezzel nincs semmi baj, az o testuk, o eletuk, illetve dontesuk:D Ennyi erovel barkit meglehetne kerdojelezni, hogy minek csinal tetkot.
2018. nov. 17. 13:01
 2/6 $$$$$ ***** válasza:
52%

Nem tudom megmondani

Nekem nagyon tetszik az egész "tetko kultura,, . Rengeteg tetkós dolgot nézek egeszen a tőrzsi tetkóktol a modern tetkókig. Tehat egyszerüen csak nagyom erdekelnek a tetkók. Egy lány is jobban tettszik ha sok tetkója van... Ém egyszerüen csak iylen vagyok XD . Az iylen divat tetkókat nem bírom annyira de azokkal sincs bajom. De én divat tetkót nem csináltatnák... Jelenleg 1 tetkóm van. De még akarok legalább 7-et...

18/F

2018. nov. 17. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy azt hidd, hogy csak a fiataloknál népszerű.

Az, hogy valaki menőbbnek hiszi magát, az vicces.

Nekem is van tetkóm, de sem szebbnek, sem jobbnak nem érzem magam tőle és nem is azért csináltattam mert menő, divatos vagy népszerű dolog lenne.

Aki csak divatból csináltat, az majd idővel megbánja, de ez az ő bajuk.

2018. nov. 17. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Mert lusták ahhoz hogy valós teljesítménnyel emlekedjenek ki, ezért a könnyebb megoldást választják. Ja és mert fosadék az ízlésük.
2018. nov. 18. 12:04
 5/6 $$$$$ ***** válasza:
4 es. Nem értem hogy valaki miért emelkedne ki azért mert van tetkója vagy tetkói. Én egyaltalan nem érzem úgy hogy ki lennek ,,emelkedve" a tetkóm miatt... És mindenkinek sajat izlése van. Attol mert neked nem tetszik meg ne szar. Mert nekem is sok minden nem tetszik de érdekes módon én nem teazem szóvá....
2018. nov. 18. 12:58
 6/6 anonim válasza:
Van aki így tudja elfogadni magát, vagy aki így dolgozik fel egy problémát, vagy önértékelési promblémákkal küzd és ez segít neki, nekem ugyan ez a helyzet a pc-kel mindenki ellenzi a környezetembe (szülők, párom, barátok egy része), de én így érzem jól magam... persze nem mindenki tudja ezeket megérteni, ez ilyen, elkell fogadni, az arcoskodó nagymenő tetováltakat megleszarni, semmivel sem több más embernél.
2018. nov. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!