Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fiatalokon miért van annyi...

Fiatalokon miért van annyi tetoválás? Boldog, boldogtalan, ki van varrva. Mindenféle nonfiguratív tetkók, nyakon, háton, kézen, stb. Azt sem tudják hogy miért csinálják, csak büszkén feszítenek. Úgy néznek ki, mint valami rajztáblák.

Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 12:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
4%

Elég divatos, sokaknak tetszik + sokan nagyon fiatalon csinálják- ezzel akarják bebizonyítani, hogy már felnőttek, ők hozzák a döntéseket egyedül/ kamaszkori lázadas hevében/stb. De van olyan, aki szerint így fejezheti ki önmagát (olyan, mint az öltözködés, kiegészítők..)

Személy szerint nekem sem tetszik: eddig egyetlen olyan tetkót láttam, ami nekem is tetszik. De natúran még szebb sztem.

2019. aug. 18. 12:43
 2/13 anonim ***** válasza:
6%
Divat. Majd lecseng ez is.
2019. aug. 18. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Neked nagyon sok bajod van ezzel, nem ez az első kérdésed.
2019. aug. 18. 15:49
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Az idoseket miért erdekli, hogy en mit kezdek a testemmel? Miért akasztanak ram jelzoket, miert gondoljak, hogy ok jobban tudjak nalam, mit miert csinalok?
2019. aug. 18. 17:24
 5/13 anonim válasza:
87%
A tetoválás nem egy olyan divat ami "lecseng", ez nem új keletű dolog, csak kicsit utána kellene nézni a dolgoknak és nem önfejüen dobálózni a szavakkal
2019. aug. 23. 09:35
 6/13 anonim válasza:
82%
Előző vagyok, hogy a kérdéshez is fűzzek valamit...nekem az összes tetoválásom hordoz valami jelentést és ezmellett egyfajta kiegészitőként is gondolok rá ami illik a stílusomhoz. Mamámnak tetszik, szüleimnek is tetszik, hol itt a gond? Jobb mintha egy besült valaki lennék depresszióba merülve, inkább csinálom amit szeretek és nem érdekel mások véleménye ilyen téren, hogy mi van rajtam, senkinek semmi közze hozzá. 18/f
2019. aug. 23. 09:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valami hordoz egy jelentést, miért nem lehet a nyakadban hordani medálon? Miért kell a bőrödbe varrni? Az a baj a a tetoválással, hogy van egy társadalmi konnotációja, amit nem fogsz tudni lerázni magadról utána. Az emberek tudatalattijában a tetováltság valahogy a prolisághoz/alvilághoz kötődik.
2019. nov. 16. 11:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem kötődik a prolisághoz. Ugyanis nem ismerek alvilági proli embereket. Ha valaki úgy nő fel, hogy tetovált prolik veszik körül, akkor persze, hogy arra fog gondolni.
2019. nov. 16. 12:45
 9/13 anonim ***** válasza:
63%

Nekem se kötődik a prolisághoz, nekem is vannak tetovált barátaim, akikre sohasem mondanám, hogy proli. Nem is így értettem. Csak azt akarom mondani, hogy az emberek nagy részének a tudatalattijában valahogy a piszkosság, alvilág, féltörvényesség érzetét kelti egy nagyobb és látható helyen levő tetkó. De ezt nyilván bevállalja az, aki ilyenre adja a fejét, és nem abban gondolkozik, hogy bankigazgató vagy orvos akar lenni, hanem mondjuk pincér, fodrász vagy edző.

Nekem ha két, azonos tudású sebész között kéne választanom, akkor a nem tetováltat választanám, bármilyen diszkriminatívan hangzik is ez. A tetkóval nekem igazából azért függ össze a megbízhatatlanság érzete, mert aki látványos tetkót rak magára, az nekem azt üzeni, hogy nem igazán gondol át dolgokat, nem érdeklik annyira a következmények. Márpedig egy tetoválás sok módon félremehet, lehet, hogy nem úgy fog kinézni, mint a rajzon volt, lehet, hogy megereszkedik a bőröd, lehet, hogy elkopik a festék és úgy fog kinézni, mint egy vén alkeszon stb. A legrosszabbak szerintem a színes tetoválások.

Hozzáteszem a teljesség kedvéért, hogy ismerek olyat, akin a tetkó valóban spirituális jelleggel bír, és nagyon tudatos a csávó mindenben, róla nem ezt gondolom. De hát ilyen kevés van. Eleve egyébként én viszolygok attól, hogy valaminek az ábrázolása kerüljön a bőrömre, mert az szerintem nem arra való, de ez már magánvélemény. Egyes törzsi tetoválások mondjuk szerintem is jól néznek ki.

2019. nov. 16. 13:56
 10/13 anonim válasza:

[link]

Itt egy link például, meg ezen kivül van még több ezer írás, hogy mennyi egyiptomi, japán, kínai, amerikai, angol, magyar, stb. uralkodón, tábornokon és mégannyi tekintélyes emberen volt még tetoválás, visszamenőleg ezer évekre is, tetováltként azokat nézzem le a legjobban akik a börtönhöz hasonlítsák, pedig nem, csak kicsit utána kéne olvasni...pont emiatt nem egyenlő az intelligenciával se, és a prolik nagyobb százalékának nincs is tetoválása, egyébként meg a színes túlnyomó többségben szerintem is borzalmas, csak a fekete-fehér :DDD

2019. nov. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!