Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fiatalokon miért van annyi...

Fiatalokon miért van annyi tetoválás? Boldog, boldogtalan, ki van varrva. Mindenféle nonfiguratív tetkók, nyakon, háton, kézen, stb. Azt sem tudják hogy miért csinálják, csak büszkén feszítenek. Úgy néznek ki, mint valami rajztáblák.

Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, nekem pont az ellenkezője jut eszembe, hogy el tud köteleződni, tud döntéseket hozni. Nekem pont azért nincs tetoválásom, mert szeleburdi vagyok és döntésképtelen, és negyedévente raknék fel/lézereztetnék le dolgokat.

Ennyi erővel nem lehet megbízni senkiben, aki kövér/rosszul eszik, napozik, cigizik, alkoholt fogyaszt, nem sportol, mert az is meglátszik a testen.

2019. nov. 17. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:

"Ez érdekes, nekem pont az ellenkezője jut eszembe, hogy el tud köteleződni, tud döntéseket hozni."

Ja, aztán a következő döntése majd az lesz, hogy felvesz egy devizahitelt és a fél életében nyögi. Amit te felelős gondolkodásnak látsz, az valójában korlátoltságból adódó előre nem látás. Nagyon sok ember ilyen, nem látnak előre, és őket csak a szakadék vagy a fal állítja meg. Az okos emberek meg tudatában vannak az esetleges káros következményeknek és mérlegelnek. Ez nem gyengeség, hanem belátás.

"Ennyi erővel nem lehet megbízni senkiben, aki kövér/rosszul eszik, napozik, cigizik, alkoholt fogyaszt, nem sportol, mert az is meglátszik a testen."

Hát, valahogy pont úgy, igen. A cigi is tipikusan ilyen előre nem látás. A kamasz elkezdi, mert akkor menőnek tűnik, utána meg 20 év múlva minden baja lesz tőle, de már nem tudja letenni. Az alkohollal is vigyázni kell. Te megbíznál olyanban, aki nem tud mértéket tartani az ivásban?

2019. nov. 18. 00:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Alkeszben nem, de tetkósban simán. De én nem vagyok ilyen kispolgári kibeszélős, nincs-jobb-témám-csak-más tetkója ember, aki az életben nem ért el semmit, ezért egy objektíven jelentéktelen dolog miatt elítél egy csomó embert, hogy valami álönbizalmat kaparjon össze magának az összehasonlítgatásokból. 🤷🏼‍♀️
2019. nov. 18. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!