Színes - fekete tattoo?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most gondolkodom a második tetoválásomon, viszont dilemmára jutottam. A jobb alkaromon van egy csak fekete tintával készült tetoválás, mely szimbólumokba rejtett jelentéssel bír. Pl kard, szív, angyal szárnyak és egy szem.
A következő viszont színes lenne a másik alkaromra.
Ez egy lenne a pókjaim közül (poecilotheria metallica), fekete - kék - sárga - fehér színekben pompázik. Egy faágon ácsorogna, háttérben pedig zöld levelekre és némi pókhálóra gondoltam.
Nem lenne túl nagy a különbség a 2 stílus közt? Szerintetek nem nézne ki furcsán egy emberen a kettő?
2023. szept. 28. 21:31
A kérdező szavazást indított:
Furcsa együtt a színes - fekete
Nem furcsa együtt a színes - fekete
Maga az ötlet rossz, de a színes - fekete együtt jó
Maga az ötlet jó, de furcsa együtt a színes - fekete.
17 szavazat
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem furcsa, szépen meg lehetne csinálni. Nekem az ötlet is tetszik :-)
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem számít. Mármint, szerintem ha egymás alatt lenne a kettő (a
fekete és a színes), az sem feltétlen lenne furcsa.
3/4 anonim válasza:
#2-es vagyok. Mármint szerintem most maga az, hogy fekete-színes az nem számít, meg lehet mindent csinálni szépen, szerintem ez színtől és mintától független. Mindent el lehet cseszni, de mindent lehet szépen is. :)
4/4 anonim válasza:
Nekem a testemet full színes tetoválás borítja, mégis a karjaimra B&G-ben gondolkozom, (esetleg még egy szín). Nálad ráadásul a másik alkarodon lenne, tehát teljesen elkülönül. Szerintem ne gondolkozz, keress egy jó tetoválót és csináltasd meg. Ezt már - szerintem - magadban eldöntötted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!