Esküvőre az úgy oké, ha a nadrágom meg a cipőm fekete, de a felsőm színes?
Tudom, hogy feketében nem illik menni, de kb semmi ötletem, hogy mit vegyen fel :(
Nem ismerem közelről a párt, a párom barátairól van szó amúgy. Most lesz augusztusban, szóval szerintem meleg lesz, de sajnos időm már nem lesz menni venni valamit.
Mit gondoltok?
Köszi előre is!
Mit jelent, hogy színes? Egyszínű az egész vagy hawaii mintás? És milyen felső? Sima hétköznapi vagy alkalmi?
Az, hogy ki hogyan öltözik fel egy esküvőre nem attól függ, mennyire ismeri a párt. Ott az eseményt tiszteli meg a megfelelő ruházattal. Ha csinos és ízléses az összhatás akkor teljesen rendben van.
Köszi a válaszokat!
#1, azért nem hawaii mintás strandingre gondoltam, hanem valami szép, virágmintás felsőre, blúzra, valami ilyesmire :)
A csak fekete és a csak feher bem illik, tehát ha teljes fekete cuccban jelensz meg. Ha kombinálva van mással az nem baj. Szìnes felső rendben van.
Mindig kell valamilyen nyári szandált vagy magassarkút alkalomra tartogatni. Merthogy valaki mindig fog házasodni, ballagni stb. Ha veszel egy kremszinűt az mindenhez fog menni. Ha csak alkalmakra veszed fel akkor évekig fogod tudni hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!