1/9 anonim válasza:
Ha elegáns. Valami derűsebb kiegészítővel. Nem temetésre mész.
2/9 anonim válasza:
Én rá vágnám a kérdésre, hogy nem.
De ha valóban valamivel feldobod, mint ahogy az egyes írta, akkor lehet róla szó.
3/9 anonim válasza:
Hát hogyne!
De férfi rózsaszínt nehogy már felvegyen..
Amúgy ingben férfiak járnak hazt veszel fel pláne tarolni fogsz..
4/9 anonim válasza:
Nem illik feketében menni! Sem fehérben, sem pirosban.
5/9 anonim válasza:
Hajrá, mágnesként vonzod majd a leszbikusokat.
6/9 anonim válasza:
#3 egy pszichopata, az én kérdésemnél is folyton megszállottan sérteget, már privátban is. Ne figyelj rá.
7/9 anonim válasza:
Persze, nyugodtan. A fekete is lehet elegáns, csinos... nem tudom miért asszociál mindenki a gyászra. Az ilyen múlt századi “mit szabad és mit nem” szabályokkal meg elképzelni nem tudom, hogy ki foglalkozik...
8/9 anonim válasza:
7-es, és sem vagyok a több száz éves szabályok híve, de egy esküvőn azért tartani szoktuk magunkat a szokásos dolgokhoz. A menyasszony sem színes ruhában fog megjelenni.
Főleg ha nem a saját esküvőnkről van szó, akkor ne mi találjuk már ki, hogy mit illik, meg mit nem.
9/9 anonim válasza:
Pirosban mért nem illik menni????? O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!