Van aki lealapozza a tetkóját munkaidőre? Tippek?
Figyelt kérdés
Van a vádlimon és a sípcsontomon is egy egy tetkó, kb 5x5 cm esek. Le tudnám gyorsan alapozni de nem tudom mivel kéne ami bírja is egész nap? Szoknyát kellene hordonom munkahelyen. Esetleg nejlonharisnyát is, az nem szedi le az alapozót?2023. júl. 24. 14:44
1/3 Metionin válasza:
Kryolan camouflage befogja de egész nap, minden nap szerintem elég macerás lenne használni. Én fellépésekre használom de ott nem szedi le a harisnya sem 2-3 óra alatt.
2/3 anonim válasza:
Nem tudsz fekete harisnyát hordani? Mivel abban nem látszik a tetoválás, talán az lenne a legegyszerűbb. Talán a testszínűekből is van, ami nem átlátszó (pl kompressziós), ennek esetleg nézz utána.
Az alapozó egy opció, de léteznek tetoválást elfedő tapaszok is:
3/3 anonim válasza:
Raveszel egy vastag csipkezoknit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!