Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha egyszer a tetkó kimegy a...

Ha egyszer a tetkó kimegy a divatból, mi lesz?

Figyelt kérdés
Leszedni rendesen nem lehet, ráadásul majd a 70-80 éves tetkós nénik bácsik rettenetesen fognak kinézni.

2023. júl. 11. 18:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Ezzel a provokatív bigott véleményerőszakolással nem győzöd meg a világot, hogy a tetoválás rossz.
2023. júl. 12. 03:43
 12/18 Metionin ***** válasza:
86%
Semmi. Nem divatból vannak rajtam. Nekem pont az fontos benne, hogy nem jön le, életre szóló dolog és ha meghalok, velem együtt semmisül meg.
2023. júl. 12. 10:38
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Minden előttem szólóval egyetértek. Tököm kivan már ezekkel a kérdésekkel!

Azt se tudod, meddig fogsz élni, lehet, elb... a villamos, azt' akkor meg minek azon agyalni, mi lesz, ha 80 leszel!

Én spec. akkor is imádni fogom a tetkóimat, és akkor is lesz..m mások véleményét!

Ja, és köztisztviselő vagyok, látható tetkókkal. Erről meg ennyit.

40/N

2023. júl. 12. 15:49
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, nagyon ki lehetsz az élettől ha ilyeneken rágod magad. Most biztosan örülsz magadnak, hogy nem vagy tetovált. Fantasztikus. Azért megnyugtatlak, hogy az ilyen és hasonló szövegeken egy tetovált maximum jót fog mosolyogni. Az hogy más mit csinál magával, nem a te dolgod.
2023. júl. 12. 15:51
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Azért hülyeség azt mondani, hogy mennyire szürreálisak lesznek a 80 éves papák/mamák, mert ma tényleg elég meglepő, ha egy öregen van, mivel a Rákosi korszakban viszonylag kevés tetoválószalon üzemelt. 2070-ben viszont kicsit sem lesz meglepő, ha egy 70-80 éves ember ki lesz varrva. Azt se tartom kizártnak, hogy az akkori fiatalok majd pont azért nem akarnak, mert rajtunk lesz és "divatjamúltnak" meg "öregesnek" fogják tartani.

Gondolj bele, a mai öregekbe, hogy hívják őket? Pista bácsi, Sanyi bácsi, Józsi bácsi, Erzsi néni, Marika néni... Na és 2070-ben mi lesz az amit naponta hall egy tíz éves gyerek? Dani bácsi, Bence bácsi, Dominik bácsi, Zsani néni, Hanna néni, Fanni néni, bármilyen hülyén is hangzik most :D És nem, 2070-ben a papa és a mama nem a lovaskocsikról meg az iskolaköpenyről fog mesélni, hanem a PlayStationről és a gördeszkázásról, amit az unokák tátott szájjal hallgatnak, mert az isten tudja mivel fognak már ők játszani. Ja, meg a nagyiék által hallgatott régi számok se a Korda Gyuri és a Soltész Rezső lesznek, hanem a hard techno és a heavy metal.

Komolyan, ennél találj ki valami jobb érvet :D

2023. júl. 13. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

Öreg koromban ugyan olyan leszek mint a többi öreg csak a tetoválások miatt sokkal menőbb :D

Egyépként soha nem szedetném le egyiket sem mivel a tetoválásaim nélkül úgy érezném mint , ha nem lenne rajtam ruha . Igen én szeretem a tetoválásaimat egy egy élet szakaszom

2023. júl. 14. 06:41
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

Velem együtt öregszenek.

Basszus, 13 éves már az első... Rég volt.

Azóta kibővült.

Olyan dolgok vannak rajtam, amiket nem fogok megbánni.

De 70-80 éves sztem nem leszek, addigra valszeg már alulról szagolnám az ibolyát....

2023. aug. 10. 21:52
 18/18 anonim válasza:
32%
Divatba sem kellett volna jönnie.
2023. dec. 8. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!