Ha egyszer a tetkó kimegy a divatból, mi lesz?
Minden előttem szólóval egyetértek. Tököm kivan már ezekkel a kérdésekkel!
Azt se tudod, meddig fogsz élni, lehet, elb... a villamos, azt' akkor meg minek azon agyalni, mi lesz, ha 80 leszel!
Én spec. akkor is imádni fogom a tetkóimat, és akkor is lesz..m mások véleményét!
Ja, és köztisztviselő vagyok, látható tetkókkal. Erről meg ennyit.
40/N
Azért hülyeség azt mondani, hogy mennyire szürreálisak lesznek a 80 éves papák/mamák, mert ma tényleg elég meglepő, ha egy öregen van, mivel a Rákosi korszakban viszonylag kevés tetoválószalon üzemelt. 2070-ben viszont kicsit sem lesz meglepő, ha egy 70-80 éves ember ki lesz varrva. Azt se tartom kizártnak, hogy az akkori fiatalok majd pont azért nem akarnak, mert rajtunk lesz és "divatjamúltnak" meg "öregesnek" fogják tartani.
Gondolj bele, a mai öregekbe, hogy hívják őket? Pista bácsi, Sanyi bácsi, Józsi bácsi, Erzsi néni, Marika néni... Na és 2070-ben mi lesz az amit naponta hall egy tíz éves gyerek? Dani bácsi, Bence bácsi, Dominik bácsi, Zsani néni, Hanna néni, Fanni néni, bármilyen hülyén is hangzik most :D És nem, 2070-ben a papa és a mama nem a lovaskocsikról meg az iskolaköpenyről fog mesélni, hanem a PlayStationről és a gördeszkázásról, amit az unokák tátott szájjal hallgatnak, mert az isten tudja mivel fognak már ők játszani. Ja, meg a nagyiék által hallgatott régi számok se a Korda Gyuri és a Soltész Rezső lesznek, hanem a hard techno és a heavy metal.
Komolyan, ennél találj ki valami jobb érvet :D
Öreg koromban ugyan olyan leszek mint a többi öreg csak a tetoválások miatt sokkal menőbb :D
Egyépként soha nem szedetném le egyiket sem mivel a tetoválásaim nélkül úgy érezném mint , ha nem lenne rajtam ruha . Igen én szeretem a tetoválásaimat egy egy élet szakaszom
Velem együtt öregszenek.
Basszus, 13 éves már az első... Rég volt.
Azóta kibővült.
Olyan dolgok vannak rajtam, amiket nem fogok megbánni.
De 70-80 éves sztem nem leszek, addigra valszeg már alulról szagolnám az ibolyát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!