Ha egyszer a tetkó kimegy a divatból, mi lesz?
Nekem van tetoválásom, több is, abszolút nem a divat miatt csináltattam hanem mert magamtól akartam. Nagyon jól átgondoltam őket, tudtam hogy életem végéig rajtam maradnak.
24L
Ja ez kb az ezredik ilyen kérdés. Nyilván idősen is lehet normálisan kinézni, de akkor sem lesz már olyankor szép az ember. Ugyan mit számít a májfoltok meg ráncos bőr, stb. mellett majd egy tetoválás, ha már 80 az ember…
Meg fel kéne fogni, hogy divatnak nevezzük amikor pl. elkezdenek az emberek egy adott ruhát hordani aztán egy év múlva már nem hordanak olyat. De a tetoválás 30 év múlva is ott lesz az ember bőrén és utánna is max átüttetni tudja ha kifakul, vagy is élete végéig. Ezt mindig hordják, így nem megy ki a “divatból”. Az sem játszik, hogy majd csak az idősebbekre marad és a fiataloknak már ciki lesz. Mert egyre többen varratnak, meg a többség mindig is maga miatt varratott nem más tetszéséért és emiatt is örök szokás marad. Évezredek óta tetováltatnak az emberek nem most hagyják majd abba.
"Mert amúgy a 70-80 éves emberek tetkó nélkül istenien néznek ki."
Nyilván nem lesz "szexi" egy 80 éves ember, de nézhet ki normálisan, korának megfelelően öltözve, stb. És egy tetkó nagyon is nevetséges, komolytalan lesz. Kb mint egy 80-90 éves néni tangával. Külön-külön mindegyik jó, csak nem kornak megfelelő. Na ilyen a tetkó is, ez a baj vele.
"Évezredek óta tetováltatnak az emberek nem most hagyják majd abba."
Jelen volt valóban, de a 90-es évek előtt elvétve volt 1-1 emberen valamilyen apró tetoválás, az is legtöbbször börtönben, esetleg a katonaságnál készült, és a ruha többnyire takarta. Nem volt általános, hogy felraknak mindenféle aktuálisan divatos fura mintát, ami ma tényleg jól néz ki de 10-20 év múlva nevetséges lesz, és nem is feltétlenül a kor miatt.
Soha nem voltam a divat ellen, de túl merész dolognak tartom, hogy eltávolíthatatlanul bármint is magunkra varrjunk, főleg látható helyen. Komolyabb cég fel se veszi azokat a jelentkezőket, akiknek látható helyen van a tetkó.
"És egy tetkó nagyon is nevetséges, komolytalan lesz."
Hát nézd, mindig lesznek olyan csökött agyú faaszkalapok, akik valami miatt lenéznek. Ha nem tetkó miatt, akkor ruha, smink, haj, zene, kaja, akármi miatt. Őket simán el kell kerülni. Sápítozzanak magukban.
"Ruha, smink, haj, zene, kaja, akármi" cserélhető, változtatható. És nemcsak mások miatt, hanem saját maga miatt is változhat az ember ízlése.
Vannak dolgok amik 10 éve tetszettek, ma nem. És fordítva is.
Az te vagy. Másoknak meg tetszhet ugyanaz 30 év múlva is.
Neked ez miért fáj? Ki bántott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!