45 évesen piercing?
Ha jobban éreznéd magad vele, akkor csináltass.
Ne érdekeljen más véleménye.
Semmi köze hozzá, hány éves vagy. Akkor a fülbevalóját is vegye ki mindenki 40 fölött?
Az anyám 47 éves, és vannak piercingjei. Én se fogom kivenni az enyémeket, mert ezeknek a fiatalsághoz semmi közük. Ahhoz van közük, hogy tetszenek nekem. A helyedben megcsináltatnám.
Öreg? Ne vicceljetek már! 40 évesen még mindig van egy fél életed vissza, azt töltsd már el úgy, ahogyan te szeretnéd. Bőven elég kamasz és fiatal felnőtt korodban foglalkozni mások véleményével, utána már illik megtanulni, hogy nem számít.
Menj, csináltasd meg, majd, ha pár év múlva megunod, kiveszed. Ez csak egy piercing!🤗
Azonnal menj és csináltasd meg! nekem eszembe sincs kivenni sem az orromból, sem a köldökömből, azért mert 40 lettem. Sőt, csak most mertem bevágni a tetkókba is. A #2-es bolond módon gondolkodik, menjen idősotthonba, ha "öreg"-nek titulál egy 40-es embert, akár férfi, akár nő! Szégyellje magát!
40/N és FIATAL!
#9 Mindenki annyi, amennyinek érzi magát, nem annyi, amennyinek más mondja! Főleg a gyakorisok, akik névtelenül tele vannak rosszindulattal.
ELNÉZÉST A KIVÉTELEKTŐL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!