Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van piercinged? Hol van, hány...

Van piercinged? Hol van, hány évesen csináltattad, szüleid engedték, esetleg ki akadtak, mikor meglátták, hogy van piercinged?

Figyelt kérdés

2022. nov. 8. 05:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt, közel 7 évig.

Snake bites meg egy septum

Ebben az évben szedtem ki őket. Egy korszak elmúlt...

Igazából felnőttként szurattam mindet (az más kérdés, hogy a 18 éves énemet annyira még nem nevezném felnőttnek) szóval a szüleimnek már nem nagyon volt bele szólása.

Így hogy ki szedtem sokkal femininebb lett az arcom.

Szerintem nekem nem állt jól, legalábbis így utólag vissza gondolva.

2022. nov. 8. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak volt, köldök. 14 éves voltam mikor nagynehezen apám beadta a derekát és elvitt, hogy ki/belőjék, anyukám simán engedte. 21 voltam mikor kivettem, már öregnek éreztem magam hozzá

(mamám akadt ki mikor egyszer nyújtózkodtam és meglátta, már régóta megvolt és együtt éltünk, mégsem tudott róla, ahogyan a közeli barátnőimen és a szüleimen kívül senki)

2022. nov. 8. 08:48
 3/8 Metionin ***** válasza:
100%
A fülemben van több darab, helixek, tragusok, conch, rook, industrial is volt de sajnos egy év után kilökődött. Mindet felnőttként csináltattam, így a szüleimnek nem volt beleszólása. Amúgy anyámnak nem tetszenek, apám szerintem észre se vette őket, a nem túl kicsi tetkóim is vagy 2 év után tűntek fel neki.
2022. nov. 8. 12:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Első egy sima helix volt, 16 évesen. Anyum engedte. Második nyelv volt 17 évesen, ezt apum engedte (kb 10 évig hordtam, már nem hordom). 18 évesen lett szemöldök, ajak (középen alul), majd jöttek a fülpiercingek sorban. 19 évesen kezdtem fülemet tágítani (jelenleg 22mmesek). Industrial nekem sem bírta sajnos sokáig, amit sajnálok, ahogy egyik tragusom sem bírta ki. Idővel lett több orr, septum, side labret, rook, bimbik, intim, microdermalok. Sok van, ami már nincs meg, sok van, ami megvan. Szeretem őket. 18 éven felül már nem kértem rá engedélyt, de volt, amit nagyon sokáig nem vettek észre, pedig egyiket sem rejtegettem.

Anyum szerint még pár lyuk a fülemben és elmehetnék tésztaszűrőnek. Apum már nem él, de ő sosem mondott se pozitívat se negatívat róluk.

Végül is, magamnak csináltattam, nem másoknak.

2022. nov. 8. 16:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen lett orrpiercingem, a szüleim engedélyével (sokévi győzödés után) most 22 évesen is teljesen rendben van, nagyon szeretem. 18 évesen szúrattam magamnak egy szemöldökpiercinget, nagyon szerettem, a szüleim nem tudtak róla előre, kicsit meglepődtek, nem igazán örültek neki de hozzászoktak. sajnos egy durva pofon után kiszakadt. 19 felé csináltattam egy industrial piercinget. nagyon tetszett ahogy kinéz, de csak a baj volt vele. a szüleim azt se szívelték de ez volt a legkevesebb problémám. sehogy se akart gyógyulni, nagyon macerás volt, nekem nagyon pici fülem van és kinézetre is túl nagy volt bele. az alsó szár kiszakadt, a felsőt ezután kivettem, benőtt, begyógyult, de azóta fodros a fülem.

szerintem ha még jobban eltűnik a heg a szemöldököt valamikor újraszúratom, a fülemet viszont biztos hogy nem.

btw budapestieknek én mindenképpen a WestEnd Tattoo/Piercing-et ajánlom piercing szúrásra. Nekem az orrpiercingem készült ott (nagyon sok ismerősömnek minden más), nagyon kedves, brutálprofi, hozzáértő emberek dolgoznak ott, a máshol készült piercingproblémáimmal is végül inkább hozzájuk mentem, abszolút megbízhatóak és nagyon jól dolgoznak!

2022. nov. 8. 18:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fülpiercingjeim vannak csak. Alapból babakoromban át lett szúrva a fülem, aztán 13-14 éves korom körül könyörögtem, hogy a fülcimpámban lehessen még pár lyuk. Végén lett egy, de aztán később lett még 4, de azokkal problémák voltak, szóval na, végül azokat kivettem, hagytam, hogy benőjenek, aztán most a fülcimpában van a babakori, illetve plusz 1-1. De amúgy könyörögnöm kellett hónapokig, hogy megengedjék a fülcimpában való plusz lyukat. Na de tudom, hogy ezek nem számítanak annyira piercingnek, viszont ezt leakartam írni, mivel igazából a szüleim csak azokkal problémáztak, azt nem akarták megengedni. Viszont kb. 15 éves koromban lett egy helixem is. Aztán pedig utána lett még 2 helixem, 3 conchom, illetve egy tragusom. Igazából csak akkor nem akarták engedni a szüleim, mikor a fülcimpába akartam még egyet. Gondolom azért, mert szokatlan volt számukra az egész, de aztán miután azt megengedték, aztán sosem ellenezték a többi fülpiercinget.
2022. nov. 10. 17:42
 7/8 anonim válasza:
100%
22 elmultam amikor csinaltattam, van a koldokomben, orromban, mindket fulemben 2-2, helix es tragus. Volt egy septumom is, de azt egymas utan ketszer szurtak, eloszor ferden, masodjara jol, de annyira fajt a fejem tole, hogy azt kiszedtem. Ennek 4 eve, akkor mar kulon eltem a szuleimtol, nem volt beleszolasuk, apanak mindegy volt, anya annyit mondott, minek (foleg mikor a koldokombol kiszakadt es megijedtem, megmutattam neki) de aztan ennyi volt a tema.😀
2022. nov. 18. 07:17
 8/8 anonim válasza:
A sima fülbevalóm 3 hónaposan lett lövetve, azóta lett még felette 2-2 Upper Lobe, amit én csináltam saját magamnak(tudom, hogy nem jó példa), erről nem tudtak a szüleim, de nem akadtak ki nagyon. Illetve egy Shenmen piercing lett csináltatva, oda édesanyám vitt el.
febr. 4. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!