Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol van piercinged és hány db...

Hol van piercinged és hány db van? Hány évesen csináltattad? Aki fiatalon, mennyire volt nehéz a szüleiteknél kikönyörögni, hogy csináltathassatok?

Figyelt kérdés
+ a Madonna szépség pötty piercing szúratása mennyibe kerül, ha pc-t viszek hozzá?

2022. szept. 25. 07:04
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Kislányként imádtam Britney-t, akinek ugyebár volt köldökpiercingje. Mondtam anyukámnak, hogy én is szeretnék, azt mondta majd maximum ha már 16 vagyok, gondolta addigra biztos kinövöm/elfelejtem. :D Hát nem felejtettem, nem sokkal a 16. szülinapom után már mentem is megcsináltatni. Egyébként nem volt belőle semmi nagy veszekedés vagy bármi. Összességében nem csinált belőle nagy ügyet, hiszen nem egy "csúnya" kiegészítő, és a hasa sincs folyton kint az ember lányának.

Azóta volt már az orromban 20 évesen kb (bár azt végül kivettem), illetve fülbe szúrattam még helixet és conch piercinget, igaz azokat már 25 fölött. Az én esetemben valószínűleg azért nem volt ezekkel gondja a szüleimnek, mert mindig szolid, "csinos" piercingeket választottam. Ez is csak egy ékszer. :)

A szépség pötty áráról nem tudok pontosat nyilatkozni, de mivel szerintem nem számít nagyon extrém típusnak, párezer forintra tippelnék. Viszont ahova én járok/jártam csináltatni, ott kifejezetten nem szerették ha magadnak viszel ékszert, mondván hogy sose lehet tudni tényleg olyan fémből készült-e amivel nem lesz gondja a sebnek, és ez végülis érthető is. Szóval az árakat általában a náluk választható megbízható anyagú ékszerrel együtt szokták meghatározni, de ez biztosan minden szalonban eltérő.

2022. szept. 25. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
15 eves korom ota van koldok piercingem. :)
2022. szept. 26. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

15 èvesen lett köldök PC-m.

16 evesen nyelv.

21 e.pedig orr PC-m egy kis pont.

Nem kellet nagyon könyörögni anyu hamar beadta a derekát.

Tetkónál már inkabb rágni kellet a fülèt.

2022. szept. 28. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:

14 éves koromban lett az első 16 lyukkal a bal fülemben egy fém spirál utánna lett még egy pici karika a bal fülemben aztán a jobban is plusz jobb oldalon van egy nyilvessző kinézetű . Aztán lett egy pici karika az orromban aztán még egy , utánna lett nyelv piercingem és most az utolsó eddig a szemölökömbe is egy kis karika .

Anyukám pircer apukám pedig tetováló így nálunk ezek nem tabu dolgok nyilván kelett egy kis idő így is , hogy engedjék . 16 évesen lett az első tetoválásom és most 17 éves koromra bal oldalam , bal combom és karom , jobb karom illetve hasam egy része ki van tetoválva .

Egy tetoválást akarok , de azt tetőtől talpig . Pontosabban nyakamtól a talpamig azaz még van mit varni rajram . Piercingemet anyukám szúrta , hiszen ezzel foglalkozik , tetoválasaimat mindet apa csinálta mondjuk őt nagyon nehéz volt rá venni arra , hogy ne csak ő rajzolja a tetoválsaimat , hanem ő is készítse el rajtam . Első szerintem neki nehezebb volt mint nekem azóta konkrétan amikor találok egy konkrét mintát amit keresek nyaggatom egy hétig , hogy rajzolja meg nekem azt a témájú tetoválást utánna még pár napig nyaggatom és mindig ugyan az a vége nyer a makacsságom és bizony kénytelen apa tetoválni engem .

2022. szept. 29. 05:54
 5/5 anonim ***** válasza:

16 évesen lőttek először mindkét fülembe +2 fülbevalót, de az még fülcimpába ment, annyira nem is mondanám piercingnek. Anyámmal mentem, megengedte, utána mondta is, hogy szép, de annyira nem örült neki, nem érti minek, számára ezek tök felesleges dolgok, meg hogy hogy merem megszúratni magam, milyen szadista vagyok.:D Az egyiket ki kellett vennem és benőtt.

3 évre rá, 19 évesen a bal fülembe szúrtak még 2 fülbevalót, az már porcosabb részbe ment. Aztán háromnegyed évvel később a jobb fülembe egy conch és egy helix került. Ezeknél már nem kellett engedélyt kérnem, anyukám tudta, egyszer el is jött velem, de továbbra sem érti minek “agyon” szúratni magam.

2022. dec. 7. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!