Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek hogyan vegyem rá...

Szerintetek hogyan vegyem rá anyukámat,hogy csináltathassak szemöldök pircinget? Van 3 lyuk már a fülembe,szerintetek nagyobb esély van rá így hogy a pircinget is engedni fogja,mintha a több füllyukasztást sem engedte volna?

Figyelt kérdés
16/L

#piercing #szemöldök #megengedné
2021. febr. 9. 07:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Személyes tapasztalatok is jöhetnek,hogy ti hogyan vettétek rá a szüleiteket,hogy lehessen szemöldök pircingetek!
2021. febr. 9. 07:45
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Én azt tanácsolom, hogy NE tedd, bárhova máshova, csak a szemöldöködbe ne! Nekem volt, és annyira begyulladt, hogy mély heg maradt utána, eltakarni sem tudom, nagyon gáz. Szó szerint kidobta a bőröm az ékszert, elvékonyodott, és most együtt kell élnem a kráterrel, ami a szemöldökömben maradt utána (ott a szőr sem nő). Inkább olyan helyre csináltass, amit megmutatni, és eltakarni is lehet.
2021. febr. 9. 07:50
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem engedi sehogy, megvárod míg 18 leszel.
2021. febr. 9. 09:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fülemben 10db van+ köldök.

Mindegyiknél azt hoztam fel indoknak, hogy a tetoválás nem tűnik el ha megunom. 🤣

Bár szemöldökbe más. Ott jobban lázszik.

2021. febr. 9. 14:14
 5/12 A kérdező kommentje:

4-es,ez a "tetkó nem tünik el ha megunom indok,, nagyon tetszik!(:

Ment a zöld pipa!

2021. febr. 9. 15:48
 6/12 anonim válasza:
32%
Én sem tetetnék az arcomra piercinget ilyen fiafalon, azért ez jóval nagyobb változás mint a fülbebalók és ha tényleg balul sül el akkor az arcodon lesz a csúnya heg. A barátnőmnek is van szemöldök piercingje, nem hallgatott rám hogy ne csináltasson. Most megunta rájött nem illik egy lánynak ilyesmi és a lyuk ott tátong a szemöldökénél..
2021. febr. 9. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Azért nem kell így megijeszteni a kérdezőt szerintem. Ha rendesen kezeled, és oda figyelsz rá, valószínűleg nem lesz vele gond. Persze megvan az esélye, hogy begyullad, esetleg nem fogadja el a szervezeted, mert kicsit kényes helyen van, ezt előre nem lehet biztosan tudni. Ha meg megunod, kiveheted minimális kis nyoma marad csak, amit egész közelről lehet maximum látni. Ez egy jó érv, hogy nem maradandó.
2021. febr. 9. 19:18
 8/12 anonim ***** válasza:
19%

Szia!

Én azt tanácsolom neked, hogy írj üzenetet a piercingesnek, akihez menni akarsz, és kérdezd meg 16 évesen elvállal-e.

Én septumot akartam csináltatni, de anyámék nem engedték. Írtam üzit a piercernek, és azt mondta náluk 16 éves kortól már lehet. Végül amúgy lemondtam erről a piercingről teljesen más okok miatt.

+1 gondolat: azért elég drágán szúrják, és ha esetleg kiszedetik, akkor az nagy pénzkidobás lenne. Emiatt gondold meg.

De én sok sikert kívánok :)

2021. febr. 10. 13:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat!
2021. febr. 10. 13:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire aktuális még, de én a labrettel voltam így. Mondogattam anyámnak, hogy szeretném meg minden, nem akarta. Apámmal meg elmentem moziba, és a film után mondtam neki, hogy az alsó szinten van a piercinges, menjünk már be, azt mondta, hjajj, jó. Esetleg ez is egy opció, hogy megkéred apukád.
2021. máj. 1. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!