Mikor érdemes tetováltatni ? Várjak még vele ?
Hát, én most egy rossz időszakra nem tetováltatnék rá, különösen ha fogyni akarsz, bár azt nem írtad mennyit, mert nem mindegy hogy 10 kiló vagy 50. Lehet add le legalább a felét annak amit szeretnél.
Amit linkeltél az két külön kategória az oroszlános az simán van egy százas alsóhangon, és kevesebbet nem is érdemes adni érte...a másik talán 70....de nem vegyél biztosra, kérj árajánlatot az a fix.
Viszont amúgy ez az oroszlán sas vonal azért sok embernek van, nem vagyok ellene a tetkóknak és a te bőröd, csak gondoltam még előtte szólok, hogy ezek nagyon sablon minták, mert 3-4 év múlva szarabb rájönni, ha ez téged amúgy zavarna.
Hát kb 15-20 kiló között tervezek fogyni
Igen sokaknak van , barátaim ia mondták de én mindenképp ezen a vonalon szeretnek maradni , sokat jelent nekem és eleggé elfogult vagyok szóval a sas mindenképp marad.
Köszi a választ sokat segítettél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!