Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Érdemes ilyenkor magamra...

Érdemes ilyenkor magamra tetováltatni vagy így csak még jobban emlékezni fogok rá ?

Figyelt kérdés

Meg halt apum és az emlékére szeretnék magamra tetováltatni valamit .

Ilyenkor valami idézetet érdemes inkább vagy valami dátumot ?

2021. máj. 22. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Idézet meg dátum,annyira tömeg szerintem. Legyen valami olyan mondat vagy rajz,ami rá emlékeztet,sokat jelent neked. Azt meg neked kell mérlegelned,hogy milyen érzéssel töltene,ha magadra tetoválnád.
2021. máj. 22. 13:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges. Főleg, ha friss az esemény akkor még várj ezzel.

Könnyű dobalozni azzal hogy valamit magamra varratok, de később lehet megbannad.

2021. máj. 22. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tetováltatnám magamra, de ha te így érzed jónak akkor szerintem inkább az idézet.
2021. máj. 22. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Bár még él édesanyám, így nekem valamivel egyszerűbb dolgom volt, de én megkértem, hogy rajzoljon valamit, ami eszébe jut rólunk. Nem tudta, hogy tetkó lesz. Hát, nem mondom, hogy egy picasso került a testemre, de a legegyszerűbb és legkedvesebb tetoválásom lett, mert sikerült nagyon jellemző dolgot kitalálnia.

Egyre gyakrabban látom, hogy szülők, nagyszülők, testvérek kézírását tetováltatják fel pl, ha esetleg nálatok is megbújik egy egy levél, vagy cetli az írásával, akár az, hogy aláírta neked mondjuk, hogy "apa", jó lehet. De én is várnék még a helyedben, főleg azzal, ha dátumot vagy idézetet varratok, mert szerintem ezek kevéssé személyesek, könnyebb megbánni, legalábbis nekem az lenne.

2021. máj. 22. 18:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Várd meg, amíg letelik a gyászév, utána ráérsz eldönteni.

Nem azt mondom, hogy addig járjál feketében meg ne menj bulizni, de vannak döntések amiket nem érdemes elsietni.

Részvétem számodra!

Nekem most halt meg a nagymamám. Nem olyan rossz mint egy szülő elvesztése, de nem is könnyű.

2021. máj. 23. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne varrass magadra tucatot! Ha volt neki valami szavajárása vagy, mint mondták aláírás, rajz stb az sokkal személyesebb lenne, mint az, ami minden második emberen van.
2021. jún. 2. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!