Megbántad, hogy tetováltattál?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 06:15
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
35 szavazat
1/12 anonim válasza:
20-évvel ezelőtt,tetováltattam mostanra megkopott a fénye át kellene tetováltatni.
Mostanra már nős vagyok,gyerekeim,az át tetoválás 100000-ft lenne az én elképzelésem szerint.
Ezt már nem engedhetem meg.
2/12 anonim válasza:
Dehogy. Miért kéne megbánni egy prolifirkát?
3/12 anonim válasza:
Divat lett. Divat meg ugye mulando. Sok megbáno emberke lessz.
4/12 anonim válasza:
Igen, mert 15 éve tetováltattam, szinte belém vésték a mintát,bele a zsírszövetbe. Hamar "szétfolyt" a minta.
Több lézeres kezelés után se tűnt el, inkább rátetováltattam amivel viszont elégedett vagyok.
Maga az eredeti minta még mindig tetszik, majd lehet máshova felrakatom.
5/12 $$$$$ válasza:
Nem bántam meg. Minden tetoválasom nagyon jó döntés volt.
6/12 anonim válasza:
Nem bántam meg, mert nem úgy mentem el tetováltatni, hogy hirtelen ötlet vezérelt volna. Valószínűleg soha nem is fogom megbánni :)
7/12 anonim válasza:
Akarok majd, de most híztam is, nem tudom mennyire nyúlna el +-10 kilós ingásokkal.
8/12 Metionin válasza:
Nem. Akárhányszor rájuk nézek, boldog vagyok, hozzám tartoznak.
9/12 weyland_yutani válasza:
Nem bántam meg, imádom az összes varratom. Számomra mindegyiknek jelentése van és már a kis testem részei.
10/12 anonim válasza:
nem bántam meg igaz csak piciket tetováltattam fel, combomra, derekamhoz, meg lábamhoz
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!