Tényleg nem érdemes portrét alkarra tetováltatni?
Figyelt kérdés
Egyik haverommal beszélgettem, meséltem neki, hogy tervezek csináltani egy újabb tetoválást, egy portrér szeretnék az alkaromra. Mire azt mondta, hogy ez hülyeség, portrét csak hátra vagy hasra érdemes tetetni alapból, pláne vékonyabb testalkatok esetén, mint én is vagyok. Mi ebből az igazság?2022. máj. 7. 23:17
3/6 anonim válasza:
A haverodnak 100% igaza van, nagyon ostoba ötlet. Portrét nagyobb és lapos (!!) felületre érdemes csak varratni.
4/6 A kérdező kommentje:
Tegnap beszéltem egy tetoválóművésszel. Azt mondta, hogy ez az egész hülyeség kedves 3-as. Ha valaki portrét szeretne csináltatni, de nem tudja az illető pontosan hova, akkor mindig azt szokta neki tanácsolni, hogy alkarra, esetleg felkar vsgy comb. Hasra semmiképp se.
2022. máj. 10. 11:02
5/6 anonim válasza:
3as vagyok, hason torzul, de a has nem is nagy lapos felület.. hát, felkar külső része oké, de ha a te sufniművészed vállalja alkarra is akkor hajrá, te fogsz együtt élni a csodás végeredménnyel, nem mi :D
6/6 anonim válasza:
Portré inkább a hátra, felkar, comb, legvégső esetben vádli. De ne alkarra.
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!