Ha villám stílusú tetoválást szeretnék, akkor azt tervezni kell? Nem értek pár dolgot.
Valami ilyesmire gondoltam:
Viszont nem tudom, hogy hogyan is működik ez a dolog? Ezt ő hogy fogja az én kezemre átvinni? Mi az ilyen elképzeléseknek a menete? Mármint, amikor nincs kinyomtatva a dolog, hanem ilyen formában viszem neki oda az elképzelést.
Nem kell kinyomtatni, mert ennek a random csávónak az anatómiája meg az arányai valszeg mások mint a
tiéd.
Az, hogy ki hogyan dologozik egyéni.
Erre a designra nekem több megoldásom van, attól függően hogy mennyire laza az illető. (Mind ugyanaz az eredmény, de vannak akik szeretik ha van 1-2 extra lépés mert ez megnyugtatja őket. Nekem kb mindegy egy ilyen dolognál)
Aki laza, arra csak egy steril filccel felskicceljük, megnézi, ha akarja alakítjuk aztán varrjuk.
Aki az a mikromenedzselős típus, annak általában csinálok egy sok részletből összerakható stencil, és az ő utasításai szerint tesszük fel a stencil darabjait.
Aki meg parázós, annak körberajzolom a minta helyét zsírpapíron, befotózom a karját, és photoshopban rászerkesztem a stencilt, hogy lássa milyen lesz, aludjon rá párat, és legyen meg a lelki béke mikor jön.
De mint az első mondta, ez tökre attól függ ki hogyan dolgozik, én igazából igyekszem a klienshez idomulni, de van olyan tetováló aki nagyon módszeres, csak egyféleképp dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!