Tragikusan göndör lett a hajam pár éve, az lehet, hogy ezt egy villámcsapás okozta? Ha esetleg nem, akkor egyéb ötlet?
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 22:04
1/5 anonim válasza:
nekem örülten bejönnek a göndör hajú lányok.
biztos nem csapot beléd a villám... de ha gondolod akkor én kiegyenesítem. :-)
2/5 anonim válasza:
És mégis, mibe csapott bele a villám? :)
Olyat ismerek, akinek vakbél műtét után göndörödött be a haja.
3/5 anonim válasza:
Nekem 13 éves koromig sima hajam volt, utána begöndörödött. De örülök neki, mert nekem a göndör sokkal jobban áll.
4/5 anonim válasza:
7 éves koromig göndör hajam volt, aztán mikor kb a derekamig ért, akkor egyenes, majd levágattam vállig, és fokozatosan egyre göndörebb lett. Most, 15 évesen kb a hátam közepéig ér, 5x olyan dús, mint mikor derékig ért, és k@@@a göndör, pedig nem csinálok vele az égvilágon semmit sem:DD
15/L
5/5 anonim válasza:
Nekem kb 12 éves koromig egyenes - kissé hullámos hajam volt. Aztán pár hét alatt bumm! xd
Először nagyon utáltam, mindig összefogtam, aztán rájöttem hogy hé: az emberek kb. 10% -ának van göndör haja. Szóval azóta büszkén viselem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!