Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hány napot kell kihagynom...

Hány napot kell kihagynom edzésből egy tetoválás miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha van edzés függőség, akkor én tuti abban "szenvedek".. :D

Szeretnék egy tetoválást, viszont, ha jól tudom, akkor ki kell hagynom pár napot, csak ez tart vissza, különben már rég lenne tetoválásom. Ez a pár nap mennyit jelent? Alkarra lenne a tetoválás, nem tudom ez mennyire lényeges információ.

2022. jún. 19. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én ősszel csináltattam első tetoválásom, szintén alkarra. Akkor azt mondta az én tetoválóm, hogy addig kerülni kell az intenzív mozgást (legfőképp izzadás miatt, valamint azért sportolás közben jobban dörzsölheti a ruha is, stb.), amíg szépen vissza nem hámosodik. Nekem ez kb 2-3 hét volt. De egyébként sokféle véleménnyel találkozni, olvastam már többet, kevesebbet is, változó, hogy melyik tetováló mennyit javasol. Szerintem ha követed a saját művészed instrukcióit, nagy baj nem lehet.
2022. jún. 19. 14:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos egyre több helyen olvasgatok ilyen 2-3 hetes kihagyásokat.. Konkrétan a szombat és vasárnapot alig bírom ki, hogy ne eddzek, nemhogy 2 hetet, szóval ezt a tetoválás ötletet elvetem inkább. :D

Köszi! :D

2022. jún. 19. 15:59
 3/4 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem 10 nap tiltás volt. Amúgy ne kockáztass, és csak dolgoztam a friss alkar tetkómmal, mégis bedagadt.
2022. jún. 19. 18:43
 4/4 $$$$$ ***** válasza:
Nem azért írom hogy te is így csináld. Csak a saját példamat írom le. Jelenleg 6 db tetkóm van. A kissebbekel már aznap mentem edzeni. Van 3 nagyobb elég részletes is velük 1 napot hagytam ki.Egyiknek se lett semmi baja. Szépen begyógyultak. Annyi hogy az edzés előtt levettem a fóliát, hogy ne izzadjak nagyon bele. És utana nyilván már vissza se tettem. De amúgy is én a foliát már vissza se szoktam tenni az első éjszaka utan. (A kissebbeknel már az edzés utan se tettem vissza.) Sose lett még baja egyik tetkómnak se. Átüttetni se kellett őket.Nyilván ha olyan munkád van ami miatt kosz érheti akkor tovább fóliázd.Egyébként a tetovállom 1 hetet mondott. De utana rámnézett és mondta hogy tudja hogy ugyse várom meg. De legalább 1 napot várjak. Addigra kialakul a kezdetleges varr réteg. A 2-3 het amugy minden keppen tulzas. Ha nagyon várni akarsz akkor várj egy hetet. De mint írtam nekem egyiknek se lett még baja.
2022. jún. 19. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!